Onze keuzehulp

bij het kiezen van jouw slimme producten


Super! Ons advies is om een Google Nest of Ring buiten camera te kopen. Met deze slimme buiten camera's kan je je huis in de gaten houden en worden de opnames opgeslagen in de cloud van het camera merk.

Met deze slimme buiten camera's kan je heel eenvoudig je huis in de gaten houden. De installatie is heel eenvoudig. De camera opnames worden opgeslagen in de cloud van het camera merk. Hiervoor worden in het algemeen wel maandelijkse abonnement kosten voor gerekend.

Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

  • Voor buiten

De Nest Cam Outdoor houdt dag en nacht de wacht. Weer of geen weer. Hij wordt aangesloten op een buitenstopcontact en heeft dus nooit last van lege batterijen. En hij kan een melding sturen naar je mobiel wanneer hij activiteit detecteert. Hij laat je zelfs iets terugzeggen via de Nest-app.


Mis niets met Nest Aware.*
- Persoonsmeldingen. Zodat je weet dat er echt iemand is.
- Neem continu tot 30 dagen videobeelden op in de cloud.
- Maak clips of time-lapses om te downloaden en te delen.

*Met apart verkrijgbaar abonnement op Nest Aware. Elke camera wordt geleverd met een gratis proefperiode.


Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Bedraad - Wit of zwart

  • Voor buiten

De Ring Spotlight Cam is een beveilgingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene. De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision. De bewegingssensoren zijn de meest vooraanstaande binnen de home-security markt. Door de super groothoek sensor met 270° zichtveld kan je zelfs om een hoekje beweging detecteren. De sensoren hebben zowel object- als persoonsherkenning die je onafhankelijk kan aan en uitzetten. Uiteraard kan je de gevoeligheid en de zones van de sensoren zelf bepalen.

Ring Cloud Video Recording
Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf van de Spotlight Cam een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende 6 maanden zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen.

Kies je kleur: