• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en handleidingen
  • Reviews slimme producten

Advies slimme radiatorknop kopen

Ons advies voor radiator verwarming is om een slimme radiatorknop te kopen.

Speciaal voor blok- en stadsverwarming zijn er speciale starterspakketten waarmee je heel eenvoudig je huidige radiatorknop kunt vervangen met een slimme radiatorknop. Stap ook over op slimme radiatorknop thermostaat, bespaar op je energiekosten en ontdek net als ons het gemak van slim verwarmen vanuit een app op je mobiele telefoon.

Hoe werkt een slimme radiatorknop?

Regel je je verwarming individueel per radiator, zoals bij blok- en stadsverwarming, dan kun je je verwarming heel makkelijk slim maken en bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon.

Een kwestie van je huidige radiatorknop vervangen door een slimme radiatorknop thermostaat en je verwarming is slim geregeld! Alle instructies, adapters en andere benodigdheden worden meegeleverd.

Bespaar energie
Hoe vaak gebeurt het niet dat je een radiator verwarming hebt laten aanstaan. Met een slimme radiator thermostaat is dat verleden tijd! De slimme radiator schakelt zelf de verwarming uit op basis van slimme schema's . Ideaal!

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme radiatorknop thermostaat 

Met een slimme radiator thermostaat starterspakket kun je heel eenvoudig je radiator verwarming slim maken en comfortabel bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon. Ontdek het gemak en begin met energie besparen!

Gevonden resultaten: 2

tado° Starter slimme Thermostaat + 2 slimme radiatorknoppen

Tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken.

Dit product ergens goedkoper?


Netatmo Pack - Slimme Thermostaat + 3 Slimme Radiatorkranen

De Netatmo thermostaat brengt slimme verwarming in uw huis.

Dit product ergens goedkoper?