Home » Smart home producten » Veilig huis

Een veilig huis

Je leest het regelmatig:  brand in woning, school of gebouw, veel schade door waterlekkage of toenemend aantal inbraken in de buurt. Steeds meer mensen of bedrijven zoeken naar mogelijkheden om thuis of gebouw veiliger te maken. Maar wat is nu een goed én betaalbaar systeem? Wij, van Onsslimmehuis.nl, gebruiken zelf én adviseren de onderstaande slimme sensoren producten om je huis mee veilig te maken.

Een brandveilig huis

met de Trust Smarthome rookmelder

Deze Trust Smarthome draadloze rookmelder is compact, makkelijk te installeren en het nieuwste model van Trust Smarthome. De rookmelder is super accuraat en geeft een helder, luid signaal bij rook- of brandmelding. Je kan deze rookmelder (of meerdere) los gebruiken. Maar is ook te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit: ontvang een bericht op je mobiel bij een rookmelding, bekijk de actuele sensor- en batterijstatus en laat lampen aangaan bij een rookmelding.

Waterlek, wees er snel bij

met de Trust Smarthome waterlek detector

Waterlek bij je wasmachine, centrale verwarming, enz? Met deze Trust Smarthome waterlek detector ben je er snel bij. Door de waterlek detector te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat de sensor een waterlek heeft gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

Voorkom inbraken

met het KlikAanKlikUit alarmsysteem

Een veilig en gerust gevoel bij het van huis of naar bed gaan? Dat kan met het alarmsysteem van KlikAanKlikUit. De basis set bestaat uit een sirene, contact- en bewegingssensor en een afstandsbediening. Het alarmsysteem kan je los gebruiken en uitbreiden naar wens. Maar de mogelijkheden zijn pas echt eindeloos als je dit alarmsysteem koppelt aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit: alarm aan/uit op basis van vaste tijden of locatie, bekijk de actuele sensor- én batterijstatus, combineer het systeem met een KlikAanKlkUit IP camera enz...

Trust Smarthome draadloze rookmelder

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!

Trust Smarthome waterlek detector

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!

KlikAanKlikUit alarmsysteem

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!

KlikAanKlikUit Internet Control Station

Wil je deze set snel in huis hebben? Koop deze set bij bol.com!

Wil je meer informatie over deze producten?
Bekijk dan onze website. Bij reviews kan je lezen hoe wij de draadloze rookmelder en waterlek detector gebruiken en wat onze ervaringen zijn. En op deze pagina beschrijven we uitgebreid de mogelijkheden van het KlikAanKlikUit alarmsysteem, inclusief handige uitleg en tips hoe het alarmsysteem te gebruiken met het Internet Control Station van KlikAanKlikUit.