Advies slimme stekker kopen

Ons advies voor het draadloos bedienen van stekkerdraad lampen is een slimme stekker kopen.

Met een slimme stekker (of stopcontact stekker) kun je je stekkerdraad lampen of apparaten met een stekker draadloos inschakelen en uitschakelen met een afstandsbediening of vanuit een app op je mobiele telefoon. Ons gratis slim advies toont de beste slimme stekkers.

Heb je hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Gebruik onze Keuzehulp slimmer stekker en we helpen je bij het kiezen van  jouw ideale slimme stekker!

Keuzehulp slimme stekker


Hoe wil je je stekkerdraad lampen en apparatuur draadloos bedienen?


Hoe werkt een slimme stekker?

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Ook zijn er Wifi slimme stekkers waarmee je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon.

 

Het voordeel van een slimme stekker is dat je je huidige fitting lampen kunt behouden en niet hoeft te vervangen met duurdere slimme led lampen, maar toch heel eenvoudig je lampen draadloos kunt bedienen.

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme stekkers voor draadloos bedienen van stekkerdraad lampen en apparaten

Met een slimme stekker kun je je stekkerdraad lampen of apparaten draadloos bedienen met een afstandsbediening of vanuit een app op je mobiele telefoon.

Gevonden resultaten: 7

KlikAanKlikUit APC3-2300R Draadloze stopcontact stekkers


De 3 stekkerdoos schakelaars van deze set steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan (max. 2300 Watt per stekkerdoos schakelaar).


34,99 euro**

KlikAanKlikUit ACC2-20R - Draadloze stopcontact dimmers


De ACC-250R compacte stopcontactdimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen.


KlikAanKlikUit AGC2-3500R - Draadloze buiten stekkers


Nieuw 2020 model!

De spatwaterdichte stekkerschakelaars van KlikAanKlikUit zijn geschikt voor ieder stopcontact in de tuin of op het balkon


58,99 euro**

Iqonic Slimme Stekker - Smart Plug - Met Tijdschakelaar en Energiemeter


Automatiseer jouw woning met deze Iqonic slimme stekker. De smart plug installeer je eenvoudig via de gratis SmartLife app. Eenmaal geïnstalleerd zet jij jouw lampen vanaf de andere kant van de wereld aan en uit. In de App zie je bij de Energiemeter een duidelijk overzicht van hoeveel stroom jouw apparaten per dag en per maand verbruiken.

Philips Hue - Smart plug / slimme stekker - Bluetooth


Maak je bestaande 'gewone' verlichting slim met de Philips Hue slimme stekker. Steek de Philips Hue slimme stekker in het stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting er op aan.


FIBARO Wall Plug - voor Apple HomeKit - Type F - NL versie


De FIBARO Wall Plug is de meest stijlvolle, geavanceerde, compacte plug & play tussenstekker, met ondersteuning voor Apple HomeKit.


FIBARO Wall Plug Type F - Slimme Stekker met energiemeting - werkt met Toon en Z-Wave


De FIBARO Wall Plug is de meest stijlvolle, geavanceerde, compacte plug & play tussenstekker.


Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen..