• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en handleidingen
  • Reviews slimme producten

Advies slimme stekker kopen

Ons advies voor het draadloos bedienen van stekkerdraad lampen is een slimme stekker kopen.

Met een slimme stekker (of stopcontact stekker) kun je je stekkerdraad lampen of apparaten draadloos inschakelen en uitschakelen met een afstandsbediening of vanuit een app op je mobiele telefoon. Ons gratis slim advies toont de beste slimme stekkers.

Heb je hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige keuzehulp vragen helpen we je bij het kiezen van  jouw ideale slimme stekker!

Keuzehulp slimme stekker


Hoe wil je je stekkerdraad lampen en apparatuur draadloos bedienen?


Hoe werkt een slimme stekker?

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Ook zijn er Wifi slimme stekkers waarmee je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon.

 

Het voordeel van een slimme stekker is dat je je huidige fitting lampen kunt behouden en niet hoeft te vervangen met duurdere slimme led lampen, maar toch heel eenvoudig je lampen draadloos kunt bedienen.

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme stekkers voor draadloos bedienen van stekkerdraad lampen en apparaten

Met een slimme stekker kun je je stekkerdraad lampen of apparaten draadloos bedienen met een afstandsbediening of vanuit een app op je mobiele telefoon.

Gevonden resultaten: 7

KlikAanKlikUit APC3-2300R Draadloze stopcontact stekkers


De 3 stekkerdoos schakelaars van deze set steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan (max. 2300 Watt per stekkerdoos schakelaar).


25,99 euro**

KlikAanKlikUit ACC2-20R - Draadloze stopcontact dimmers


De ACC-250R compacte stopcontactdimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen.


Uitverkocht**

KlikAanKlikUit AGC2-3500R - Draadloze buiten stekkers


Nieuw 2020 model!

De spatwaterdichte stekkerschakelaars van KlikAanKlikUit zijn geschikt voor ieder stopcontact in de tuin of op het balkon


58,99 euro**

TP-Link HS100 - Smart Plug / slimme stekker - Wifi


De TP-Link HS100 - Triple pack is een set van 3 slimme stekker waar je apparaten, die aangesloten zijn op de plug, vanop afstand mee kan beheren. Je bedient de apparaten via je smartphone, zelf vanop afstand

Philips Hue - Smart plug / slimme stekker - Bluetooth


Maak je bestaande 'gewone' verlichting slim met de Philips Hue slimme stekker. Steek de Philips Hue slimme stekker in het stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting er op aan.


Uitverkocht**

FIBARO Wall Plug - voor Apple HomeKit - Type F - NL versie


De FIBARO Wall Plug is de meest stijlvolle, geavanceerde, compacte plug & play tussenstekker, met ondersteuning voor Apple HomeKit.


Uitverkocht**

FIBARO Wall Plug Type F - Slimme Stekker met energiemeting - werkt met Toon en Z-Wave


De FIBARO Wall Plug is de meest stijlvolle, geavanceerde, compacte plug & play tussenstekker.


54,95 euro**

Informatie


** De getoonde prijzen van bol.com zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen..