Advies slimme verwarming

Ons advies voor slimme verwarming is om een slimme thermostaat of slimme radiatorknop te kopen.

Juist met de koude winteravonden in aantocht is het tijd om over te stappen op slimme verwarming. Met een slimme verwarming thermostaat of slimme radiatorknop bespaar je energie en kun je je centrale verwarming of losse radiatorknop slim en comfortabel bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon. Ons gratis advies helpt je met het kopen van de beste smart home thermostaat voor jouw huis.


Heb je hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige keuzehulp vragen helpen we je graag bij het kiezen van jouw ideale slimme verwarming thermostaat!

Keuzehulp slimme verwarming


Hoe regel je de verwarming in je huis?


Hoe werkt een slimme verwarming thermostaat?

Een slimme verwarming thermostaat heb je in 2 varianten: voor centrale verwarming en voor radiatorknop verwarming.

  • Heb je een centrale verwarming (CV-ketel), dan kun je je centrale verwarming heel makkelijk slim maken en bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon. Je vervangt je huidige wand- of kamerthermostaat met een slimme thermostaat en je kunt je verwarming slim bedienen en aansturen. Alle instructies en benodigdheden worden meegeleverd.
  • Regel je je verwarming individueel per radiator, zoals bij blok- en stadsverwarming, dan kun je je verwarming heel makkelijk slim maken en bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon. Een kwestie van je huidige radiatorknop vervangen door een slimme radiatorknop thermostaat en je verwarming is slim geregeld! Alle instructies, adapters en andere benodigdheden worden meegeleverd.

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme verwarming doe je met een slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat kun je je centrale verwarming of radiatorknop verwarming slim bedienen en aansturen vanuit een app op je mobiele telefoon. Ontdek het gemak en begin ook met energie besparen!

Gevonden resultaten: 5

tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+


tado° Slimme Thermostaat V3+
Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen. tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken.


169,99 euro**

Google Nest Learning Thermostat - Slimme thermostaat


De 3e generatie Nest Thermostat is mooier dan ooit met een slanker en gestroomlijnder ontwerp en een groter en duidelijker scherm.


229,00 euro**

Google Nest Thermostat E - Slimme thermostaat


De Nest Thermostat E is voorzien van bewezen energiebesparende functies. Je hoeft niets te programmeren, want hij is ingesteld met een eenvoudig schema dat je makkelijk kunt aanpassen.


tado° Slimme Thermostaat + 2 slimme radiatorknoppen


Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen
tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt.


309,00 euro**

Netatmo Pack - Slimme Thermostaat + 3 Slimme Radiatorkranen


De Netatmo thermostaat brengt slimme verwarming in uw huis. Wees in controle over de temperatuur in uw woning met de thermostaat voor op uw smartphone, tablets en laptops, designed door Starck.

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen..