• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en handleidingen
  • Reviews slimme producten

Advies beste smart speaker kopen

Ons advies voor spraakbediening of het draadloos afspelen van muziek is een smart speaker kopen.

Met een smart speaker (of slimme speaker) kun je heel eenvoudig je smart home producten in huis aansturen met spraak via de ingebouwde spraakbediening. Ideaal als je even je mobiel niet bij de hand hebt en je wilt je slimme lampen inschakelen of je verwarming wat hoger zetten. Roep je opdracht en de slimme speaker voert de opdracht uit. Wil je draadloos muziek afspelen, ook dan is een smart speaker voor jou de ideale match. Met ons advies heb je de beste smart speaker van dit moment zo gevonden!

Heb je hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige keuzehulp vragen helpen we je bij het kiezen van  jouw ideale slimme speaker!

Keuzehulp smart speaker


Wil je de smart speaker gebruiken voor het afspelen van muziek?


Hoe werkt een smart speaker?


Een smart speaker is een speaker die je kunt gebruiken voor het met spraak bedienen van je smart home producten. Zo kun je met een eenvoudige spraak opdracht je slimme verlichting inschakelen of Spotify vragen om jouw favoriete playlist af te spelen. Naast spraakbediening kun je een smart speaker uiteraard ook gewoon gebruiken voor het draadloos afspelen van je favoriete muziek.

Een smart speaker koppel je aan je slimme thuis producten, smartphone of tablet via Bluetooth, Wifi of Chromecast. Welke koppeling verschilt per smart speaker. Sommige speakers ondersteunen alleen Bluetooth, andere zowel Wifi als Bluetooth.

Tip!
Wil je de slimme speaker voornamelijk gebruiken voor spraakbediening, kies dan voor een compacte speaker. Deze valt niet op in je interieur. Ben je een muziekliefhebber en wil je een goed geluid, kies dan voor een groter formaat slimme speaker. 

Alsjeblieft, ons advies!


Smart speakers:

Met een smart speaker kun je draadloos je favoriete muziek afspelen of streamen. En direct je smart home producten bedienen met spraak.

Gevonden resultaten: 13

Google Nest Audio smart speaker


De Google Nest Audio is de nieuwste Smart Wifi speaker van Google. Je kan de speaker gemakkelijk met je stem bedienen: zeg 'Hey Google' om muziek af te spelen of om naar het weer, het nieuws of iets anders te vragen.


Google Nest Mini smart speaker


De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen.


Harman Kardon Citation 300 - Smart Speaker met Google Assistant


De Harman Kardon Citation 300 is de slimme en draadloze stereospeaker van de toekomst. De Harman Kardon Citation 300 vult jouw kamer met krachtig en vol stereogeluid dankzij de verassend rijke bass.


Google Home - Smart Speaker / Wit / Nederlandstalig


De Google Home speaker is een slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. Plaats de Google Home in je keuken, woonkamer of slaapkamer en ervaar hoe de Google Assistant jou helpt met je dagelijkse taken.


89,00 euro**

Harman Kardon Citation 100 Wifi Speaker met Google Assistant


De Harman Kardon Citation 100 is de compacte, slimme en draadloze speaker van de toekomst. Ondanks het kleine formaat van de Harman Kardon Citation 100 vult deze speaker jouw kamer met krachtig en vol geluid.


249,00 euro**

Advertentie

ComputerComputer

Sonos One - slimme speaker met Google Assistant


Met de Sonos One luister je naar een superieur en helder geluid. Deze smartspeaker beschikt over stembediening, ook ondersteunt in het Nederlands, dus je bent voorbereid op de toekomst!


229,00 euro**

JBL Xtreme 3 - Zwart - Nieuw 2020 model ! - Bluetooth Speaker met Google Assistant


De JBL Xtreme 3 is een echte gamechanger! Na een ongelooflijk succesvolle JBL Xtreme 2 is hier zijn opvolger. Met een verbeterde audiokwaliteit, een vernieuwd design en een betere waterbestendigheid wordt deze speaker binnen no-time je nieuwe beste vriend!


299,00 euro**

JBL Xtreme 2 - Zwart - Bluetooth Speaker met Google Assistant


Maak kennis met deze krachtige smart speaker uit de JBL stal: de JBL Xtreme 2

Nog beter geluid en nog betere looks maken deze speaker jouw nieuwe beste vriend. Met een accu die 15 uur meegaat en een waterbestendig jasje kom je niet snel in de problemen met deze speaker. Zet je playlist aan streamen die hap!


166,00 euro**

Google Nest Hub - Smart Speaker met scherm - Grijs


Met de Google Nest Hub krijg je in elke ruimte van je huis hulp in één oogopslag. Omdat de Google Assistent is ingebouwd, kun je je agenda, de route naar je werk, antwoorden van Google en meer ophalen.


94,95 euro**

Lenovo Smart Clock met Google Assistent en wekker


De Lenovo Smart Clock met de Google Assistent is veel meer dan een klok en een wekker. Met dit handige apparaat heb je 's avonds je smartphone niet nodig, zodat je beter tot rust komt en beter kunt slapen.


59,99 euro**

Google Nest Hub Max | Smart Speaker met scherm


De Google Nest Hub Max is de grote variant van de Google Nest Hub met Nederlandse spraakherkenning! Met de Google Nest Hub Max bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote 10 inch touchscreen.

Informatie


** De getoonde prijzen van bol.com zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen.