Advies starterkit slimme lampen kopen

Ons advies is om een starterkit slimme fitting lampen van Philips Hue te kopen!

Met ons gratis slim advies voor een starterkit slimme fitting lampen van Philips Hue haal je echt het beste  in huis! Een Philips Hue starterkit bevat meerdere slimme fitting lampen en een bridge voor de communicatie met jouw thuis Wifi omgeving. Stap net als ons over en bedien je verlichting heel comfortabel vanuit een app op je mobiele telefoon. Binnenshuis of gewoon lekker makkelijk ook buitenshuis! Laat de slimme lampen voor je werken en stel in dat jouw verlichting vanzelf aangaat bij thuiskomst of elke avond bij zonsondergang!

Hoe werkt een starterkit slimme fitting lampen?

Slimme fitting lampen zijn energiezuinige LED lampen die je heel eenvoudig bedient met je mobiele telefoon. Ook kun je deze slimme fitting lampen automatisch aansturen, zoals bijvoorbeeld je lampen vanzelf inschakelen bij zonsondergang of bij thuiskomen.

Deze slimme fitting lampen koppel je met de meegeleverde Hue bridge aan je eigen Wifi netwerk thuis. Het voordeel van een Hue starterkit  is dat je maar liefst tot 50 slimme lampen kunt aansluiten. Ook kun je gebruik maken van alle slimme wifi toepassingen, zoals het  buitenhuis kunnen bedienen van je lampen.

Alsjeblieft, ons advies!


Starterkit slimme E27 grote fitting lampen

Met een starterkit slimme lampen haal je gewoon het beste in huis. Fantastische verlichting in kleur en/of warmwit, wat jij mooi vind! Met de meegeleverde bridge kun je gebruik maken van alle slimme Wifi toepassingen, zoals bediening buitenshuis.

Gevonden resultaten: 6

Philips Hue E27 grote fitting Starterkit - White and Color

Dit Philips Hue starterspakket bestaat uit drie slimme white and color ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en afstandsbediening.


Philips Hue E27 grote fitting Starterkit - White Ambiance 

Dt pakket bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. 


Philips Hue GU10 spot fitting Starterkit - White and Color

Dit Philips Hue starterspakket bestaat uit drie slimme white and color ambiance lampen met GU10-fitting en een Hue bridge.


Philips Hue E27 grote fitting Starterkit Filament - 3 lampen mix 

Het vintage ontwerp met de spiraalvormige gloeidraad van deze Philips Hue slimme decoratieve LED-lamp met E27-fitting.


Philips Hue E27 grote fitting Starterkit Filament - 2 lampen - A60

Het vintage ontwerp met de spiraalvormige gloeidraad van deze Philips Hue slimme decoratieve LED-lamp met E27-fitting.


Philips Hue E27 grote fitting Starterkit Filament - 3 lampen - G93

Het vintage ontwerp met de spiraalvormige gloeidraad van deze Philips Hue slimme decoratieve LED-lamp met E27-fitting.


Waarom overstappen op slimme fitting lampen?

De voornaamste reden dat wij wilden overstappen naar slimme fitting lampen is dat we een fitting lamp wilde hebben die we in de exacte kleur kunnen instellen die wij willen. Een traditionele gloeilamp of led lamp heeft een bepaalde licht en kleurwarmte en kan je vaak ook dimmen. Maar de kleurstelling blijft altijd bepaald door de fitting lamp zelf. Een slimme fitting lamp kun je echter instellen in de exacte kleurwarmte die jij wilt.

Een andere reden dat we hebben gekozen voor slimme lampen is het gemak. Het bedienen en aansturen (programmeren) van je lampen vanuit een app op je mobiele telefoon is echt ideaal. Elke avond gaan bij ons de lampen vanzelf aan vlak voor zonsondergang en als we naar bed gaan schakelen we alle lampen uit met één druk op de knop.

Wat vinden wij van de slimme lampen van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we een groot deel van ons huis hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'