Onze tuin slim bediend

Onze tuin slim bediend met stopcontactschakelaars van KlikAanKlikUit en met Olisto

In onze tuin (en garage) gebruiken wij de KlikAanKlikUit AGDR-3500 en AGC2-3500R draadloze buiten stopcontactschakelaars, de ZWLD-100 draadloze waterlekkage detector van KlikAanKlikUit en de app van Olisto

Al deze slimme producten kun je koppelen aan het ICS-2000 Internet Control Station of aan de KlikAanKlikUit Smart Bridge voor een automatische aansturing of handmatige bediening vanuit de app  van KlikAanKlikUit.

Snel naar op deze pagina:



Ook onze tuin verlichting wordt slim bediend met diverse slimme producten van KlikAanKikUit en Trust Smart Home.

Tuinverlichting vanzelf aan bij zonsondergang en uit bij zonsopkomst


Ook onze tuinverlichting is aangesloten op het KlikAanKlikUit systeem. Hiervoor gebruiken we meerdere draadloze stopcontactschakelaars van KlikAanKlikUit speciaal voor buiten, de AGDR-3500 en het nieuwe 2020 model de AGC2-3500R. De tuinverlichting gaat automatisch aan bij zonsondergang en uit bij zonsopkomst.

 

Wil je weten hoe je in de app van KlikAanKlikUit instelt dat de tuinverlichting vanzelf aan gaat bij zonsondergang en uit gaat bij zonsopkomst?

KlikAanKlikUit Smart Bridge - voor bediening vanuit een app

KlikAanKlikUit AGC2-3500R Startset voor buiten

KlikAanKlikUit AEX-701 signaalversterker

Wat vinden wij van deze producten?

Wil je ook je tuinverlichting automatisch op vaste tijden laten inschakelen of bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon, dan adviseren wij om de onderstaande combinatie van producten te nemen. Onze ervaring met deze KlikAanKlikUit producten is erg goed. Alleen voor de wat diepere tuinen (dieper dan 12 meter) kan het voorkomen dat het bereik van KlikAanKlikUit niet voldoende is. In dat geval is het verstandig om ook de KlikAanKlikUit draadloze signaalversterker toe te voegen. 


Tuinverlichting ook eenvoudig slim te bedienen met een timer


Wil je tuin slim maken op een eenvoudige manier? Dan kan dat door je bestaande tuin verlichting aan te sluiten op een draadloze stopcontactschakelaar van KlikAanKlikUit. Plaats een draadloze stopcontactschakelaar van KlikAanKlikUit tussen je bestaande verlichting en je kan je tuin verlichting bedienen met een KlikAanKlikUit afstandsbediening. Of gebruik hierbij de KlikAanKlikUit ATMT-502 afstandsbediening met timer om  je tuinverlichting automatisch op bepaalde tijden in- en uit te schakelen.

KlikAanKlikUit AGC2-3500R startset voor buiten

KlikAanKlikUit ATMT-502 afstandsbediening met timer


Advertentie

Met Olisto gaat de zonwering automatisch naar beneden als de zon schijnt


De zonwering aan de tuinzijde van onze woning bedienen we ook met KlikAanKlikUit. Hiervoor gebruiken wij de inbouw zonwering schakelaar van KlikAanKlikUi, de ASUN-650. De zonwering kunnen we handmatig bedienen met een losse KlikAanKlikUit afstandsbediening in de woonkamer. Maar het gaat ook automatisch op basis van het weer. Dit kun je doen door je KlikAanKlikUit omgeving te koppelen met de app van Olisto. Olisto is een gratis app waarmee je diverse slimme producten met elkaar kunt combineren of je slimme producten kunt aansturen op basis van condities, zoals het weer op je thuislocatie.

In de App van
Olisto kun je een regel (trigger) aanmaken om op basis van het weer op jouw locatie de zonwering naar beneden of omhoog te laten gaan.

Wil je weten hoe je in de app van Olisto kunt instellen dat de zonwering vanzelf naar beneden gaat bij mooi weer op je thuislocatie?

Onze ASUN-650 zonwering schakelaar, ingebouwd in een kabeldoos.

KlikAanKlikUit Smart Bridge - voor bediening vanuit een app

KlikAanKlikUit ASUN-650 zonwering schakelaar


Met Olisto gaan de waterfonteinen alleen aan als we thuis zijn én als het mooi weer is!


In onze tuin hebben we 2 fraaie waterfonteinen. Deze bedienen we met 2 KlikAanKlikUit buiten stopcontactschakelaars, de AGDR-3500. We hebben het zo ingesteld dat de waterfonteinen alleen aangaan op het moment dat we thuis zijn, het mooi weer is én dat het tussen een bepaald tijdvenster is. Maar ook dat deze weer vanzelf uit gaan bij niemand thuis of geen zon meer. Hiervoor hebben we in de app van Olisto een aantal triggs (regels) aangemaakt.

 

Wil je weten hoe je in de app van Olisto kunt instellen dat de waterfontein(en) vanzelf aan gaan bij iemand thuis, mooi weer en tussen een bepaald tijdvenster?

Wil je weten hoe je in de app van Olisto kunt instellen dat dat de waterfontein(en) vanzelf uit gaan bij niemand (meer) thuis?

Wil je weten hoe je in de app van Olisto kunt instellen dat de waterfontein(en) vanzelf uit gaan als er geen zon meer is?

Onze waterfonteinen slim bediend met de KlikAanKlikUit buitenschakelaars

KlikAanKlikUit Smart Bridge - voor bediening vanuit een app

KlikAanKlikUit AGC2-3500R Startset voor buiten


Bij waterlekkage direct een bericht op je mobiel


In de garage in de tuin hebben we een zandfilterpomp staan voor het ons zwembad. Mocht hier een waterlekkage ontstaan dan betekent dat hier een enorme hoeveelheid water vrij komt. Vandaar dat we hier de KlikAanKlikUit ZWLD-100 draadloze waterlekkage detector hebben geplaatst. Op het moment dat er een waterlekkage is ontvangen we direct een push bericht op onze mobiele telefoon.

Wil je weten hoe je de waterlekkage detector kunt toevoegen in de app van KlikAanKlikUit en kunt instellen op een push bericht bij waterlekkage

KlikAanKlikUit ZWLD-100 draadloze waterlekkage detector

KlikAanKlikUit Smart Bridge - voor bediening vanuit een app

KlikAanKlikUit ZWLD-100 draadloze waterlekkage detector