Smart home producten van Create

Onze woonkamer schoon en fris met de smart home producten van Create

In een slim huis hoort ook een slimme manier van schoonmaken. Daarom maken wij gebruik van de smart home producten van Create.

Het merk Create is een Spaans bedrijf wat zich steeds meer laat zien in de Europese markt en zo ook in Nederland.

Create robotstofzuiger

Onze eerst kennismaking met Create was de robotstofzuiger NETBOT LASER LS23 ENDURANCE - Robotstofzuiger Laser friteuses - 2300 Pa. Deze robotstofzuiger zorgt op een systematische manier dat je huis of in ons geval onze woonkamer goed schoon wordt gemaakt. Eerst kadert de robot de omgeving af en maakt daarna systematisch de oppervlakte in deze kaders schoon. De zuigkracht van de stofzuiger kun je instellen op drie standen, zodat je de stofzuiger ook met weinig geluid kunt laten stofzuigen. Over het algemeen maakt deze stofzuiger niet bijzonder veel geluid, in ieder geval niet meer geluid dan een gewone stofzuiger. 

robotstofzuiger NETBOT LASER LS23 ENDURANCE

Onze Create robotstofzuiger in actie!

De robotstofzuiger kent een drietal cleaning standen:

  • Total clean: de gehele ruimte wordt gestofzuigd
  • Spot cleaning: alleen een door jou gekozen stukje van de ruimte wordt gestofzuigd
  • Zone cleaning: alleen een door jou gekozen zone wordt gestofzuigd

In de meeste gevallen gebruiken wij de total clean stand. Maar mocht je iets hebben gemorst op een klein stukje van de ruimte, dan kun je met de stand Spot cleaning alleen dit stukje laten schoonmaken. En met zones kun je een specifieke zone in je ruimte laten schoonmaken, bijvoorbeeld de keuken. 

 

Een ander pluspunt van deze stofzuiger is dat het ook een dweilfunctie heeft. Een kwestie van een andere stofbak erin, een bak speciaal voor dweilen en klaar!

Bediening van de robotstofzuiger

De robotstofzuiger kun je op 2 manieren bedienen:

  • handmatig met de 2 knoppen op de bovenkant van de robotstofzuiger
  • of vanuit de app van Create

Hieronder enkele beelden uit de app van Create:

De robotstofzuiger maakt een kaart van de ruimte

In de ruimte kun je ook zones aanmaken

Tado app inloggen

En je kunt handige tijdschema's instellen

Ontdek ook de robotstofzuigers van Create:


Create luchtbevochtiger

Met name in de wintertijd zo met de verwarming en open haard aan wil de lucht in de woonkamer nog weleens droog aanvoelen. Create heeft hiervoor een ideale oplossing: een ultrasonic luchtbevochtiger.

Deze mooi uitziende luchtbevochtiger maakt minuscule waterdeeltjes aan zodat de luchtvochtigheid in onze woonkamer mooi op peil blijft. De luchtbevochtiger heeft een handige timer dus we hoeven de machine niet met de hand aan- of uit te zetten.

 

De luchtbevochtiger wordt geleverd met een handige mini afstandsbediening zodat je de luchtbevochtiger ook op afstand kunt bedienen.

Ontdek ook de luchtbevochtigers van Create:


Create slimme plafondventilator

Voor onze woonkamer zochten we een slimme plafondventilator, die je vanuit een app op je mobiele telefoon kunt bedienen. En na zoeken en wegen hebben we gekozen voor de Windcalm DC Stylance Black van Create. Deze plafondventilator heeft een WiFi connector ingebouwd zodat je de plafondventilator handig met je mobiel kunt bedienen, zowel thuis als op afstand. 

De plafondventilator is zeer stil in gebruik en de bediening via de app is eenvoudig. De app biedt naast handmatige bediening ook mogelijkheden om de plafondventilator automatisch te laten in- en uitschakelen. Mocht je net niet je mobiele telefoon bij de hand hebben, geen probleem. De plafondventilator wordt geleverd met een handige mini afstandsbediening.

Ontdek ook de plafondventilators van Create:


Advertentie