• Gratis advies!
  • Voorbeeld smart home
  • Uitleg en tips
  • Review slimme producten

Onze reviews

Wij testen de nieuwste smart home producten

Hieronder zie je de nieuwste smart home producten waar wij een review voor hebben geschreven. Al deze slimme producten testen we zelf, onafhankelijk en gebruiken we in ons slimme huis. Veel plezier met de reviews!

Onze review - Crownstone slimme stekker met indoor positiebepaling

Onze review - Crownstone Build-in One inbouw module met indoor positiebepaling

Onze review - KlikAanKlikUit ZCC-3500 Zigbee draadloze stopcontactschakelaar

De nieuwe KlikAanKlikUit ZCC-3500 slimme stopcontactschakelaar met tweeweg communicatie, zodat je in de app kan zien of de schakelaar aan staat.

Onze test: de slimme lampen van Philips Hue en Trust Smart Home met elkaar vergeleken

Wat zijn de verschillen? Is het alleen de prijs of is er ook een verschil in kwaliteit? Of komt het gewoon uit op smaak en persoonlijke voorkeur? We hebben de slimme LED (E27) lampen van Philips Hue en Trust Smart Home naast elkaar gezet en vergeleken. Lees onze review voor de resultaten.

Onze review - KlikAanKlikUit ZCO-900 Slimme Draadloze Koolmonoxide melder

KlikAanKlikUit blijft zich vernieuwen!
De nieuwe slimme koolmonoxide melder van KlikAanKlikUit is echt een aanwinst voor een slim en vooral veilig huis!

Onze review - KlikAanKlikUit AWRT-1000 Draadloze draaiknop

KlikAanKlikUit onderscheidt zich door draadloze én betaalbare schakelaars en sensoren. Zo ook met de nieuwe draadloze draaiknop AWRT-1000!

Onze review - KlikAanKlikUit ZTHS100 temperatuur- en luchtvochtigheidsensor

Met deze slimme temperatuur- en luchtvochtigheidsensor van KlikAanKlikUit kan je het klimaatcomfort in een kamer of ruimte monitoren én zelfs slimme regels aan koppelen zoals ventilator vanzelf aan als het te warm wordt.

Onze review - KlikAanKlikUit ZPIR-8000 draadloze bewegingssensor

De nieuwe KlikAanKlikUit bewegingssensor is compact, eenvoudig maar reuze efficiënt in gebruik!  Lampen aan bij beweging en weer uit bij geen beweging meer, melding op je mobiel bij beweging en nog veel meer!

Onze review - Tado slimme thermostaat radiatorknop Starterskit V3+

De slimme verwarming radiatorknoppen van Tado hebben we al een tijdje in gebruik en uitvoerig getest. En we moeten zeggen, wat een fantastisch product. We kunnen niet meer zonder!

Onze review - KlikAanKlikUit IPCAM-3000 Wi-Fi IP camera voor buiten

De camera van KlikAanKlikUit voor buiten! We hadden al de binnen camera's van KlikAanKlikUit, maar we zijn blij dat we nu ook de buiten camera mogen gebruiken en reviewen.

Onze review - KlikAanKlikUit ACDB-6600AC deurbel set

Onze oude deurbel hebben we vervangen met deze draagbare deurbel set van KlikAanKlikUit. En behalve dat de deurbel set goed werkt krijgen we nu ook een push notificatie op onze mobiel als er iemand aanbelt, reuze handig!

Onze review - KlikAanKlikUit ZSDR-850 draadloze rookmelder

De slimme rookmelder van KlikAanKlikUit is een echte aanwinst voor je (slimme) huis. Zeker in combinatie met het Internet Control Station van KlikAanKlikUit haal je het meeste uit deze rookmelder, zoals lampen aan of een push bericht op je mobiel bij een rook- of brandmelding.

Onze review - Google Home Mini met spraakbediening

Nu Google Home ook in het Nederlands beschikbaar is zie je de Google Home speakers steeds meer in de winkels liggen. Maar hoe werkt de Google Home speaker met spraakbediening eigenlijk? Wij zijn enthousiast maar er zijn zeker verbeterpunten.

Onze review - KlikAanKlikUit APC3-2300R draadloze stopcontact schakelaars

Deze nieuwe draadloze stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit zijn niet alleen een stuk kleiner, maar hebben ook een aantal voordelen ten opzichte van de eerdere KlikAanKlikUit schakelaars. Wij gebruiken deze nieuwe schakelaars al een tijdje en zijn er erg blij mee.

Onze review - KlikAanKlikUit ZWLD-100 waterlekkage detector

Een waterlekkage wil je niet hebben, maar als je toch een waterlekkage hebt dan is het wel zo prettig om er op tijd bij te zijn. En dat kan met deze waterlekkage detector van KlikAanKlikUit.

Advertentie