Home » Reviews

Reviews

Hieronder zie je de producten waar wij een review voor hebben geschreven. Al deze producten hebben we zelf getest en gebruiken we zelf ook in ons slimme huis.
Veel plezier met de reviews!

KlikAanKlikUit IPCAM-3000 Wi-Fi IP camera voor buiten

De camera van KlikAanKlikUit voor buiten! We hadden al de binnen camera's van KlikAanKlikUit, maar zijn blij dat we nu ook de buiten camera mogen gebruiken en reviewen.

KlikAanKlikUit ACDB-6600AC deurbel set

Onze oude deurbel hebben we vervangen met deze draagbare deurbel set van KlikAanKlikUit. En behalve dat de deurbel set goed werkt krijgen we nu ook een push notificatie op onze mobiel als er iemand aanbelt, reuze handig!

Trust Smart Home draadloze rookmelder

De slimme rookmelder van Trust Smart Home is een echte aanwinst voor je (slimme) huis. Zeker in combinatie met het Internet Control Station van KlikAanKlikUit haal je het meeste uit deze rookmelder, zoals lampen aan of een push bericht op je mobiel bij een rook- of brandmelding.

Google Home Mini met spraakbediening

Nu de Google Home Mini ook in het Nederlands beschikbaar is zie je deze mini speaker overal in de online winkels. Maar hoe werkt deze speaker met spraakbediening eigenlijk? Wij zijn enthousiast maar er zijn zeker verbeterpunten.

KlikAanKlikUit APC3-2300R draadloze stopcontact schakelaars

Deze nieuwe draadloze stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit zijn niet alleen een stuk kleiner, maar hebben ook een aantal voordelen ten opzichte van de eerdere KlikAanKlikUit schakelaars. Wij gebruiken deze schakelaars al een tijdje en zijn er erg blij mee.

Trust Smart Home waterlekkage detector

Een waterlekkage wil je niet hebben, maar als je toch een waterlekkage hebt dan is het wel zo prettig om er op tijd bij te zijn. En dat kan met deze prima werkende waterlekkage detector van Trust Smart Home.

Onze test: de slimme lampen van Philips Hue en Trust Smart met elkaar vergeleken

Wat zijn de verschillen? Is het alleen de prijs of is er ook een verschil in kwaliteit? Of komt het gewoon uit op smaak en persoonlijke voorkeur? We hebben de slimme LED (E27) lampen van Philips Hue en Trust Smart Home naast elkaar gezet en vergeleken. Lees onze review voor de resultaten.