Advies slimme deurbel kopen

Ons advies voor een slimme deurbel is een videodeurbel of een flexibele deurbel set te kopen.

Met een slimme videodeurbel of een flexibele deurbel set haal je meer gemak in huis. Populair is de smart home deurbel met camera zodat je kan zien wie er voor de deur staat. Ons advies is gratis en helpt je met het kopen van de beste slimme deurbel voor jouw huis.


Heb je hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige keuzehulp vragen helpen we je graag bij het kiezen van jouw ideale deurbel!

Keuzehulp slimme deurbel


Wil je een deurbel met of zonder camera?


Hoe werkt een slimme of flexibele deurbel?

Niet thuis, maar toch zien, horen en praten met de persoon die voor de deur staat? Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig met een slimme deurbel met camera. Heel populair zijn de Ring videodeurbellen.

 

Ben je op zoek naar een deurbel zonder camera, maar die wel flexibel en ook heel eenvoudig te installeren is? Kies dan voor een flexibele deurbel set van KlikAanKlikUit. Deze complete deurbel sets kun je aansluiten op je bestaande deurbel drukknop of wordt compleet geleverd met een nieuwe drukknop.

Onze KlikAanKlikUit ACDB-6600AC deurbel met flexibele gong

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme deurbellen

Met een slimme deurbel kun je meer halen uit je deurbel. Kies voor een flexibele deurbel die je overal kunt plaatsen of zelfs kunt meenemen. Of kies voor een slimme deurbel met camera en zie wie er voor de deur staat.

Gevonden resultaten: 9

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC deurbel voor bestaande drukknop


Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Vooral op plaatsen waar veel geluid is door bijvoorbeeld wasmachines of muziek.


Uitverkocht**

KlikAanKlikUit ACDB-7000AC deurbel met nieuwe drukknop


Draadloze KlikAanKlikUit deurbel met 5 verschillende melodieën, 4 volumeniveaus en een LED-indicatielampje.


Uitverkocht**

KlikAanKlikUit ACDB-6600AC deurbel met nieuwe drukknop


Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.


32,99 euro**

Ring Video Deurbel 3


De populairste deurbel, met extra beveiligingsfuncties voor je huis, waaronder verbeterde bewegingsdetectie en verbeterde wifi-verbinding. Of je nu thuis of onderweg bent, je weet altijd wie er voor je deur staat.


179,00 euro**

Ring Video Deurbel 2 


Met de Ring Video Deurbel 2 hou je niet alleen je huis in de gaten maar zie, hoor en spreek je met iedereen die bij je aanbelt, van waar je ook bent. Je hebt altijd een directe verbinding met de deurbel via de app op je telefoon, pc of tablet.


79,20 euro**

Ring Video Deurbel Pro


De Ring Video Deurbel Pro is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de motion sensor kan je zelfs al beweging zien rondom je huis voordat er überhaupt wordt aangebeld.

Ring Video Deurbel 1 - Zilver 


Met deze draadloze Ring Video Deurbel hoef je je geen zorgen te maken dat je een bezoeker mist. Of je nu thuis bent of in het buitenland, je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden door de camera en push notificatie.

79,99 euro**

Eufy Video Deurbel - Draadloos - Inclusief HomeBase - WiFi vereist


De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bedraad installeren is in dit geval niet mogelijk. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag.


Google Nest Hello videodeurbel


De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten.


239,00 euro**

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen.