KlikAanKlikUit producten

Handig! Alle KlikAanKlikUit producten en accessoires op één pagina

Voor het gemak hebben we alle KlikAanKlikUit producten en accessoires op één pagina gezet. Handig als je op zoek bent naar een nieuwe klikaanklikUik schakelaar, sensor of accessoire of als je je klik aan klik uit producten thuis wilt uitbreiden!

 

Ook vind je hier een overzicht van de diverse draadloze IP beveiligingscamera's en het draadloze alarmsysteem van KlikAanKlikUit.

Kies hier je KlikAanKlikUit product:

  • de KlikAanKlikUit producten zijn verkrijgbaar in 3 varianten: Start Line, Premium Line en Plus Line.

Snel en eenvoudig je lampen en apparatuur draadloos bedienen

Slim je lampen en apparatuur draadloos bedienen vanuit een app op je mobiel

Je huis beveiligen met het draadloze alarmsysteem en met IP camera's

Advertentie

MobileMobile

KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit biedt een ruim aanbod van Start Line en Premium zenders, ontvangers, schakelaars en sensoren waarmee je je verlichting of apparatuur draadloos kan bedienen. Ook biedt KlikAanKlikUit een Plus line met beveiligingsproducten.

Het systeem werkt heel eenvoudig: met een zender (bijvoorbeeld een afstandsbediening) stuur je een signaal naar een ontvanger (bijvoorbeeld een slimme stopcontact stekker) en de op de ontvanger aangesloten lamp of apparaat wordt draadloos aan of uitgezet. 

Uitleg KlikAanKlikUit Start Line, Premium Line en Plus Line

De KlikAanKlikUit producten zijn verkrijgbaar in 3 varianten: Start Line, Premium Line en Plus Line. Hieronder zie je een overzicht met de verschillen.

Zenders, ontvangers, LED lampen en sensoren

  • Eénwegcommunicate

Met eenwegcommunicatie wordt bedoeld dat de zender een aan of uit signaal stuurt naar een ontvanger, maar dat de ontvanger niet een signaal terugstuurt. Een mooi voorbeeld is dat als je vanuit de app van KlikAanKlikUit een AAN signaal stuurt naar een Start Line LED lamp, dan zie je niet in de app of de lamp ook werkelijk aan staat.

  • Communicatie via 433,92 MHZ signaal

De Start Line producten communiceren via een draadloos 433,92 MHZ signaal. Een Start Line zender en ontvanger koppel je rechtstreeks met elkaar door deze te 'pairen'. Voordeel is de eenvoud, zonder veel gedoe maak je een stabiele verbinding. Nadeel is de beperkte afstand, buiten een straal van 15 meter merken wij regelmatig dat de verbinding niet of moeizamer verloopt. Hiervoor is een vrij goedkope en snelle oplossing, namelijk de KlikAanKlikUit signaalversterker.

Zenders, ontvangers, LED lampen en sensoren

  • Tweewegcommunicatie

Met tweewegcommunicatie wordt bedoeld dat de zender een aan of uit signaal stuurt naar een ontvanger, dan stuurt de ontvanger een signaal terug dat het signaal is uitgevoerd. Een mooi voorbeeld is dat als je vanuit de app van KlikAanKlikUit een AAN signaal stuurt naar een Premium Line LED kleur lamp, dan zie je in de app dat de lamp aan staat en ook in welke kleur.

  • Communicatie via Zigbee protocol

De Premium Line producten communiceren via het Zigbee protocol. Zigbee is een veel gebruikt communicatie protocol bij smart home producten. Philips Hue werkt bijvoorbeeld ook met Zigbee. Voordeel hiervan is dat daardoor verschillende merken compatibel zijn met elkaar. Zo kan je een KlikAanKlikUit Premium Line LED lamp gewoon toevoegen aan je Philips Hue omgeving. Ander voordeel van Zigbee is dat de Zigbee producten onderling het signaal doorgeven en zo versterken, je krijgt hier een zogenaamd mesh-netwerk.

Alarm, IP camara's en beveiligingssensoren

  • Tweewegcommunicatie

Met tweewegcommunicatie wordt bedoeld dat de zender een aan of uit signaal stuurt naar een ontvanger, dan stuurt de ontvanger een signaal terug dat het signaal is uitgevoerd. Een mooi voorbeeld is dat als je vanuit de app van KlikAanKlikUit een AAN signaal stuurt naar het Plus Line alarmsysteem, dan zie je in de app dat het alarmsysteem is geactiveerd.

  • Communicatie via 868 MHZ signaal

De Plus Line producten van KlikAanKlikUit communiceren via een draadloos 868 MHZ signaal. Een Plus Line zender en ontvanger koppel je rechtstreeks aan elkaar door deze te 'pairen'. Omdat de Plus Line producten op een ander MHZ signaal communiceren dan de Start Line producten werken de Plus Line producten niet met de Start Line producten. Alleen door zowel de Start Line als ook de Plus Line te koppelen aan de KlikAanKlikUit Smart Bridge kan je beide bedienen vanuit één app.

Advertentie

DierendagDierendag