De beste Eufy deurbel

Welke Eufy deurbel is de beste?

Eufy heeft een breed assortiment slimme deurbellen. Zo kun je kiezen uit een Eufy deurbel met gong, met een homebase 2 of 3 voor lokale opslag van je video opnames. En tegenwoordig is er zelfs een Eufy deurbel met een dubbele camera. Maar welke Eufy deurbel is de beste?

De beste Eufy deurbel

Wij gebruiken zelf diverse Eufy producten. Zo hebben we een Eufy deurbel op batterij, diverse Eufy camera's en gebruiken we de Homebase 3 voor lokale opslag. De Eufy producten zijn kwaliteit producten welke goed werken en nauwelijks verstoringen hebben. Ook het bereik van de deurbel en de camera's is zeer goed. Een groot voordeel van Eufy is dat je de opnames lokaal kunt opslaan. Je hebt hiervoor geen abonnement nodig zoals bij andere deurbel merken.

 

Maar wat is nu de beste Eufy deurbel? In het algemeen zijn alle Eufy deurbellen goede en kwalitatieve deurbellen. Het verschil zit vooral in de features van de deurbel. De ene deurbel heeft een batterij, andere is op stroomvoeding. De ene deurbel heeft een enkele camera, de andere een dubbele camera. Zoek je een Eufy deurbel, bekijk dan goed de features en mogelijkheden van elke Eufy camera!

Hieronder vind je een top selectie van Eufy deurbellen:

Eufy S220 2K Draadloze Video Deurbelset Inclusief Homebase 2 - Accu - Zwart


 • CRISTALLY CLEAR DISPLAY: De geïntegreerde Sony 2K sensor in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat opnames van bezoekers extra scherp zijn.
 • NO FEES: eufy beveiligingsproducten beschermen uw huis en uw portemonnee - zonder verborgen kosten of kosten. Uw gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door uzelf beheerd.
 • DOUBLE ENERGY: Dankzij de 6-maanden levensduur van de batterij na slechts één keer opladen en de oplaadoptie met oplaadkabel is uw huis volledig veilig.
 • TOEGEVOEGDE BEELDHEID: De uitgebreide 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je te allen tijde veilig.

Eufy C210 1080P Draadloze Video Deurbel Inclusief Chime - Accu - Zwart


 • Zie gasten arriveren in Full HD: zie in scherp 1080p-beeld wie er voor de deur staat. De geavanceerde WDR en 4:3-beeldverhouding zorgen voor een kleurnauwkeurig en volledig beeld van de bezoeker.
 • 120 dagen voordeurbeveiliging: de deurbel en de Wi-Fi-deurbelgong vormen een gesloten draadloze en energiezuinige verbinding waarmee u uw voordeur gedurende 120 dagen probleemloos in de gaten kunt houden met één oplaadbeurt*.
 • Geen abonnement nodig: bescherm naast uw huis ook uw portemonnee. Beveiligingsproducten van eufy kennen geen abonnementskosten en combineren beveiliging met gebruiksgemak.
 • Compact, stijlvol en eenvoudig te installeren: de installatie neemt slechts enkele minuten in beslag en u hoeft niet aan de slag met ingewikkelde bedradingen. Dankzij het slanke ontwerp past de deurbel op elk deurkozijn.
 • Uw gegevens worden veilig opgeslagen: elk vastgelegd moment wordt lokaal opgeslagen op de Wi-Fi-deurbelgong in uw huis, via geavanceerde versleuteling.

Eufy S220 2K Draadloze Video Deurbel Uitbreiding - Accu - Zwart


 • EUFY SECURITY HOMEBASE : De draadloze videodeurbel dient om een bestaand bewakingsnetwerk uit te breiden en heeft een HomeBase nodig om te kunnen werken. Alleen de deurbel heeft zonder HomeBase helaas geen functie.
 • Kristalheldere weergave: de geïntegreerde Sony 2K sensor van de deurbel met camerafunctie in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat bezoekers extra scherp worden.
 • Geen gebaren: eufy Security-producten beschermen je huis en je portemonnee – zonder verborgen kosten en kosten. Je gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door jou zelf beheerd.
 • DUBBEL DE ENERGIE: Dankzij het batterijvermogen van 6 maanden na slechts één opladen en de oplaadmogelijkheid met oplaadkabel is uw huis absoluut beveiligd.
 • Geavanceerde weergave: De geavanceerde 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je altijd absoluut veilig.

Eufy E340 2K Draadloze Video Deurbel Inclusief Chime - Accu - Zwart


Dubbele camera, dubbele beveiliging: Twee camera’s werken samen om geavanceerd beeld te leveren. De naar voren gerichte camera richt zich op mensen en de omlaag gerichte camera vult dit aan met zicht op de grond voor je voordeur.

Nachtzicht in kleur voor duidelijk beeld: Maak kennis met het eerste dubbellichtsysteem op de markt, aangevuld met een geavanceerd systeem voor het opvangen en verwerken van licht. Dit zorgt voor minder onscherpte dan eerdere nachtzichtversies en een aanzienlijk grotere kijkafstand van 5 m in het donker.

Zie in 2K-duidelijkheid wat ertoe doet: In 2K-beeld zie je meer details. Krijg duidelijk en gedetailleerd beeld van je voordeur en iedereen die langskomt.

Eufy by Anker Video Deurbel + EufyCam 2 Pro - Inclusief HomeBase 2 - Bundelvoordeel


Deze bundel bestaat uit:

 • EufyCam 2 pro draadloze beveiligingscamera
 • Eufy homebase 2
 • Eufy deurbel S220

Waarom kiezen voor een Eufy deurbel?


Nachtzicht

Nachtzicht in kleur voor duidelijk beeld: Maak kennis met het eerste dubbellichtsysteem op de markt, aangevuld met een geavanceerd systeem voor het opvangen en verwerken van licht. Dit zorgt voor minder onscherpte dan eerdere nachtzichtversies en een aanzienlijk grotere kijkafstand van 5 m in het donker.

Accu of bedraad

Accu of bedraad: je kunt zelf kiezen: Kies voor accu om de installatie makkelijk te maken of voor bedraad om de accu niet te hoeven opladen. De camera wordt geleverd met een makkelijk verwisselbaar accupakket, dus als je een reserveaccu hebt, hoeft de camera tijdens het opladen niet uit.

Duidelijk beeld

Zie in 2K-duidelijkheid wat ertoe doet: In 2K-beeld zie je meer details. Krijg duidelijk en gedetailleerd beeld van je voordeur en iedereen die langskomt.


Advertentie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen