Homey bridge - smart home hub

Onze slimme producten bediend met de Homey bridge, de smart home hub van nu

In ons slimme huis maken we gebruik van veel verschillende smart home producten, zoals Philips Hue, Tado, en klikAanKlikUit. Een nadeel van veel verschillende smart home producten is dat je daarmee ook veel verschillende apps dient te gebruiken om deze producten mee te bedienen. Maar met de Homey bridge is dat verleden tijd!

Met de Homey bridge bedien je je slimme producten, zoals Philips Hue, Tado en KlikAanKlikUit, heel gemakkelijk vanuit één app! 

Hoe werkt de Homey bridge?

Met de Homey Bridge kunnen smart home producten van verschillende merken én van verschillende protocollen dezelfde taal spreken. 

Homey Bridge communiceert met zes draadloze technologieën: Wi-Fi, Zigbee, Z-Wave Plus, Bluetooth, 433 Mhz en Infrarood. Dankzij deze innovatieve smart home technologie werkt de Homey Bridge met maar liefst 50.000 producten van verschillende populaire merken.

Verbind je draadloze apparaten met de Homey Bridge en beheer, controleer en automatiseer ze eenvoudig vanuit de Homey-app.

Waarom kiezen voor de Homey bridge


HOMEY: ALLES IN HUIS VERBONDEN

Combineer je diverse smart home-apparaten met de Homey Bridge. Beheer het hele huis vanaf elke plek ter wereld. Bedien apparaten, automatiseer en combineer aan de hand van slimme flows, bekijk real-time energieverbruik en ontvang relevante sensor waarschuwingen.

WERKT MET VEEL BEKENDE MERKEN

Homey werkt met veel apparaten van verschillende merken. Koppel met Sonos, Hue, Spotify Connect, Neato, IKEA, Yale, Tado, Aqara, Aeotec, Nuki, Somfy, FIBARO, Qubino, Netatmo en nog meer. Voor een volledig overzicht van de merken die ondersteund worden kan de Homey website worden geraadpleegd.

INCLUSIEF 3 MAANDEN HOMEY PREMIUM

Bij een nieuwe Homey Bridge ontvang je gedurende drie maanden gratis en onbeperkt het Premium-abonnement. Na deze drie maanden heb je een actief Homey Premium-abonnement nodig om meer dan vijf apparaten op Homey aan te sluiten.

De Homey app in beeld

Hieronder enkele beelden uit onze Homey app:


Startpagina van de Homey app

Overzicht van al je gekoppelde apparaten

Met flows worden je apparaten bediend

Bestel ook jouw Homey bridge

Dat kan makkelijk op bol, snel geleverd!


Wat zijn onze populaire apps in de Homey app?


Heb je de Homey bridge geïnstalleerd, dan kun je binnen de Homey app kiezen uit een groot aantal officiële Homey 'koppel' apps om je smart home producten te koppelen. Deze officiële Homey apps zijn de apps die door Homey zelf zijn gemaakt. Hoe werkt dit in de praktijk? Stel je hebt Philips Hue producten die je wilt koppelen aan de Homey Bridge, dan selecteer je binnen de Homey app de door Homey aangemaakte Philips Hue 'koppel' app. Via deze app maak je dan de koppeling met je bestaande Hue bridge of losse Hue apparaten. Bij het gebruik van een Hue bridge, kan de Homey app ook al je Hue scenes en apparaten meenemen.

Omdat je met de Homey bridge alleen kunt kiezen uit de officiële Homey apps, kan het zijn dat je een bepaald smart home merk of product niet kunt toevoegen aan de Homey Bridge. Zo kunnen wij de LSC smart home producten en onze Eurom verwarming producten niet toevoegen aan de Homey bridge. Wil je dit wel, dan biedt Homey een Pro versie van de Homey. De Pro versie (te bestellen via deze link op bol) biedt, naast de officiële apps, ook een ruim scala aan onofficiële apps, apps die door Homey gebruikers zelf zijn gemaakt.

Hieronder vind je een overzicht van onze populaire apps welke wij gebruiken in de Homey app.

Philips Hue

Slimme verlichting

Spotify

Ervaar streaming muziek

Sonos

Smart speakers voor jouw muziek

KlikAanKlikUit

Draadloze schakelaars en sensoren

Trust Smart Home

Zigbee verlichting en sensoren

Somfy Tahoma

Slimme bediening rolgordijnen

Tado

Slimme verwarming

Lidle Smart Home

Wifi LED lampen en schakelaars

Slide gordijnsysteem

Gordijnen elektrisch bediend

Helaas zijn er ook een aantal smart home producten in Ons slimme huis, welke niet met een Homey app worden ondersteund in de Homey bridge. Voor deze producten is er wel een Homey app beschikbaar, maar dan in de Pro versie van de Homey.

LSC smart home (Action)

Wifi verlichting en sensoren

Eurom

Elektrische verwarming met Wi-fi


Advertentie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen