• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en handleidingen
  • Reviews slimme producten

Advertentie

Bol 7-daagse septemberBol 7-daagse september

Een smart home maken in 4 stappen

Een smart home maken in slechts 4 stappen! Het kan! Doe je mee?

Het is ons gelukt, ons huis smart maken tot een smart home in slechts 4 stappen. Ons uitgangspunt is daarbij om te kiezen voor makkelijk te installeren, zo uit de verpakking te gebruiken slimme producten. Geen moeilijke installaties of technisch gedoe, maar eenvoud en gemak als basis voor een eigen smart home!

Maar wat is een slim huis of smart home nu eigenlijk?

Een slim huis, ook wel bekend als een smart home, is een huis waarin je slimme producten gebruikt die je huis slim maken. Denk bijvoorbeeld aan slimme lampen die vanzelf inschakelen als het avond wordt. Of aan slimme verwarming die vanzelf de juiste temperatuur regelt op basis van slimme schema's of aanwezigheid detectie.

Slimme producten werken vaak zelfstandig en onafhankelijk van elkaar. Maar een echt slim huis krijg je pas als al je slimme producten in huis gaan samenwerken. Hoe ideaal is het dat je verlichting vanzelf uitgaat en je verwarming vanzelf op een lagere temperatuur wordt gezet zodra je van huis weggaat. 

Doe mee en begin net als ons ook met je huis smart maken op een makkelijke manier!

'Een smart home in 4 stappen, doe je mee?'

Start hier met een slimme woning in 4 stappen!

Een smart home in 5 stappen | Ons slimme huis

Stap 1 vervang je lampen met slimme lampen | Ons slimme huis

Stap 1: vervang je gloei- of halogeen fitting lampen met slimme lampen

De meeste mensen die hun slim willen maken beginnen met het kopen van slimme fitting lampen. Deze slimme lampen zijn super eenvoudig te installeren en heb je zo in gebruik. Plus je begint meteen met energie besparen. Slimme fitting lampen zijn led lampen en die gebruiken veel minder energie dan een gloei- of halogeen lamp.

Stap 2: sluit je stekkerdraad lampen aan op een slimme stekker | Ons slimme huis

Stap 2: sluit je losse lampen met stekkerdraad aan op een slimme stekker

Alle fitting lampen in je huis vervangen met slimme fitting lampen is een dure aanschaf. Plus sommige lampen hebben geen losse fitting lamp die je kan vervangen met een slimme lamp. Gelukkig is er een makkelijk en een stuk goedkoper alternatief. En dat is je losse stekkerdraad lampen aansluiten op een slimme stekker! 

Stap : bedien je verwarming met een slimme thermostaat  | Ons slimme huis

Stap 3: bedien je verwarming slim met een slimme thermostaat

Heb je je verlichting slim gemaakt, dan valt er nog veel meer winst te halen uit slimme producten. Hoe comfortabel zou het zijn als je verwarming vanzelf aan en uitgaat bij thuiskomen en weggaan? Of dat je je verwarming kunt bedienen vanuit een app op je mobiele telefoon. Met slimme verwarming heb je dit zo geregeld en zul je net als ons merken dat je flink gaat besparen op je verwarming kosten.

Stap 4: bedien je tv met een universele afstandsbediening | Ons slimme huis

Stap 4: bedien je TV en multimedia met slechts één afstandsbediening

Weg met al je losse afstandsbedieningen en met slechts één afstandsbediening  je TV, alle thuisentertainment apparaten én je slimme verlichting bedienen? Het kan met een universele, slimme afstandsbediening van Logitech Harmony! Ontdek het gemak en maak zelfs van je mobiele telefoon een extra afstandsbediening!

Advertentie