Advies slimme camera kopen

Ons advies voor het in de gaten houden van je huis is een slimme camera te kopen.

Met een slimme camera kun je heel eenvoudig je huis in de gaten houden. Het installeren van deze beveiliging camera is zo gedaan. Je kunt kiezen voor een binnen- of buiten camera. Ons gratis advies toont de beste slimme camera's voor jouw huis.


Hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige keuzehulp vragen helpen we je graag bij het kiezen van jouw ideale slimme camera!

Keuzehulp slimme camera


Wat voor camera zoek je?


Hoe werkt een slimme camera?


Veiligheid is belangrijk en steeds meer mensen kopen een binnen- of buitencamera voor thuis. Met een slimme camera zie je niet alleen wat er in of buiten je huis gebeurt, maar ontvang je ook een notificatie op je mobiele telefoon bij beweging gedetecteerd.

Een slimme camera heb je zo geïnstalleerd. Sommige camera's zijn zelfs geheel draadloos en werken op een accu batterij. Zo kun je de camera ook plaatsen op een plek waar je geen stroom aansluitpunt hebt.

Wil je een kamer of ruimte in je huis in de gaten houden dan kun je kiezen voor een slimme binnen camera. Wil je je huis of directe omgeving in de gaten houden, dan kun je kiezen voor een buiten camera. Een buiten camera is spat waterdicht dus ideaal voor buiten!

Alsjeblieft, ons advies!

Slimme camera's

Met een slimme beveiligingscamera heb je altijd zicht binnen of buiten je huis, ook als je niet thuis bent.

Gevonden resultaten: 8

KlikAanKlikUit IPCAM-2500 Indoor IP (WIFI) Camera


Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden.

Google Nest Cam Indoor Beveiligingscamera


Met de Nest Cam houd je contact met wat je dierbaar is. Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt. Je kunt de videobeelden niet continu bekijken. 

Uitverkocht **

KlikAanKlikUit IPCAM-3500 Outdoor Beveiligingscamera


Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt.

Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera - batterij


De Nest Cam werkt op batterijvoeding. Je kunt hem daarom bijna overal plaatsen waar je hem nodig hebt, zowel buiten als binnen. Weet wanneer er thuis iets belangrijks gebeurt en kom in actie met de Google Home-app. De camera is weerbestendig.

Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Netvoeding


De Ring Spotlight Cam is een beveilgingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene. De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision

Ring Spotlight Cam - Beveiligingscamera - Batterij 


De Ring Spotlight Cam is een beveilgingscamera met bewegingssensor én met 2 geïntegreerde spotlights, 2-weg audio met een speaker en microfoon én een 110dB sirene. De camera heeft een groothoek lens met een kristalheldere 1080p HD camera inclusief night vision.

Google Nest Cam IP-beveiligingscamera Binnen & buiten


Google Nest Cam IP-beveiligingscamera

Google Nest Cam. Soort: IP-beveiligingscamera, Ondersteuning voor plaatsing: Binnen & buiten, Connectiviteitstechnologie: Draadloos. Montagewijze: Muur, Kleur van het product: Wit

Nivian WIFI Buitencamera met SD kaart opslag


Nivian Beveiligingscamera - Wifi Camera - Full Color

Bent u op zoek naar een eenvoudige bewakingscamera die u met uw wifi netwerk kunt verbinden? Bekijk dan eens deze voordelige draadloze beveiligingscamera van Nivian. De zwarte camera heeft een 3 megapixel resolutie en een 4 millimeter lens dat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden. 

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen.