Advies beste smart home hub kopen

Met ons advies heb je de beste smart home hub zo gevonden!

Een echt slim huis begint met een hub voor je smart home. Met een smart home hub koppel je al je slimme apparaten in huis met elkaar en zorgt de hub ervoor dat jouw slimme producten onderling communiceren en samenwerken. Wil je bijvoorbeeld film kijken, dan regelt de smart home hub dat je verlichting wordt gedimd, je rolluiken vanzelf dichtgaan en dat je voordeur bel tijdelijk even op stil wordt gezet. De mogelijkheden van een smart hub zijn eindeloos! Met ons advies heb je de beste hub voor je smart home zo gevonden!

Hoe werkt een smart home hub?

Tegenwoordig kun je heel veel apparaten in je huis slim maken. Van je verlichting, verwarming, alarmsysteem tot zelfs je koelkast en koffiezetapparaat! Vaak zijn dit losse slimme systemen die je vanuit verschillende apps bedient en aanstuurt. Onderling communiceren doen deze smart home apparaten niet met elkaar. En daar zit juist de kracht van een smart home, dat al je slimme apparaten met elkaar communiceren en samenwerken! 

 

Met een smart home hub bedien je al je slimme apparaten vanuit één app en kun je pas echt optimaal gebruik maken van je slimme huis! Een smart home hub begrijpt de verschillende communicatie protocollen zoals Wifi, Zigbee en Bluetooth en voegt deze samen. 

 

Er zijn verschillende type smart home hubs. Zo zijn er hubs die je met spraak kunt bedienen. Maar er zijn ook hubs met een handig beeldscherm. Wil je echt het allerbeste, ga dan voor een geavanceerde smart home hub. Zo adviseren wij de smart home hub van Homey. De Homey is de ideale smart home hub voor mensen die echt het allermeeste uit hun slimme huis willen halen!

De Homey Pro, de meest geavanceerde smart home hub van dit moment!

Alsjeblieft, ons advies!


Smart home hubs

Met een smart home hub combineer je al je slimme producten in één app en haal je echt alles uit je slimme huis. Ontdek net als ons het gemak en de meerwaarde van een smart home hub!

Gevonden resultaten: 5

Homey Pro (Early 2023)

  • Het nieuwste model van Homey, de Homey pro!

Homey Pro (Early 2023) is de meest geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke smart home hub. Homey Pro verenigt smart home en brengt producten van verschillende merken en technologieën samen, zodat deze met elkaar kunnen samenwerken. Verbind smart home-apparaten met Homey Pro en beheer en automatiseer ze allemaal eenvoudig vanuit de Homey-app.

Homey Bridge

  • Instapmodel van Homey, abonnement nodig bij meer dan 5 apparaten

Met Homey Bridge kunnen smart home producten van verschillende merken en technologieën dezelfde taal spreken. Verbind draadloze apparaten met Homey Bridge en beheer, controleer en automatiseer ze eenvoudig vanuit de Homey-app.

NIEUW !! KlikAanKlikUit Smart bridge

  • Bedien al je KlikAanKlikUit producten vanuit een app op je mobiele telefoon + Compatible met o.a. Philips Hue en Ikea slimme lampen

De KlikAanKlikUit Smart bridge vormt de basis voor je slimme huis! Koppel al je KlikAanKlikUit-apparaten eraan en bedien alles – van verlichting tot apparaten tot elektrische raambekleding - met je smartphone of zelfs met je stem. Stel timers en scenes in om je smart home volledig naar wens te automatiseren of combineer verschillende KlikAanKlikUit-apparaten in een slimme regel om ze te laten samenwerken. 

Google Nest Mini - Smart speaker & hub - Nederlandstalig

  • Bedien al je smart home producten vanuit de Google Home app of met spraak!

De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio.

41,99 euro**

Google Nest Hub Max - Smart speaker & hub met scherm - Nederlandstalig

  • Bedien al je smart home producten vanuit de Google Home app, met spraak of via het touchscreen!

De Google Nest Hub Max is de grote variant van de Google Nest Hub! Met de Google Nest Hub Grijs bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote 10 inch touchscreen.

Somfy TaHoma Switch

  • Bedien je Somfy zonwering en rolluiken slim vanuit een app + Compatible met Philips Hue slimme lampen en Honeywell Evohome

Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma® switch een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes. TaHoma® switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera's, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer.

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeilde tarieven en kunnen tussentijds wijzigen.