Slimme KlikAanKlikUit stekker met een afstandsbediening

Met een slimme KlikAanKlikUit stekker bedien je  je lampen of apparaten met een afstandsbediening.

Met een slimme stekker (of draadloze stopcontact stekker) van KlikAanKlikUit met afstandsbediening kun je heel makkelijk je lampen of apparaten met een stekkerdraad draadloos bedienen met een afstandsbediening. Kwestie van stekker in de tussenstekker steken, koppelen met de afstandsbediening en klaar!

Keuzehulp slimme stekker


Wat voor lampen of apparatuur wil je aansluiten op deze slimme stekker met afstandsbediening?


Hoe werkt een slimme stekker met afstandsbediening?

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Het voordeel van een slimme stekker is dat je je huidige fitting lampen kunt behouden en niet hoeft te vervangen met duurdere slimme led lampen, maar toch heel eenvoudig je lampen draadloos kunt bedienen.

 

Wil je ook je buitenlampen of bijvoorbeeld je fonteinpomp draadloos bedienen, kies dan voor de speciale slimme stekker voor buiten.

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme stekkers met een afstandsbediening

Deze slimme stekkers bedien je met een afstandsbediening. Kies je slimme stekker en schakel ook je stekkerdraad lampen en apparatuur draadloos met een afstandsbediening!

Gevonden resultaten: 3

KlikAanKlikUit APC3-2300R - Draadloze stopcontact stekkers

De 3 stekkerdoos schakelaars van deze set steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan (max. 2300 Watt per stekkerdoos.


KlikAanKlikUit ACC2-20R - Draadloze stopcontact dimmers

De ACC-250R compacte stopcontactdimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen en dim/bedien je lampen.


KlikAanKlikUit AGC2-3500R - Draadloze buiten stekkers

De spatwaterdichte stekkerschakelaars van KlikAanKlikUit zijn geschikt voor ieder stopcontact in de tuin of op het balkon. Steek de stekkerschakelaar in het stopcontact en vervolgens de stekker van het apparaat of de lamp in de stekkerschakelaar en je bent klaar om deze op afstand te bedienen.