Ons advies voor een deurbel zonder camera

De deurbellen van KlikAanKlikUit hebben geen camera, maar zijn wel super flexibel en eenvoudig te installeren.

De complete deurbel sets van KlikAanKlikUit hebben geen camera, maar zijn wel super flexibel. De deurbel kan je overal plaatsen op de plek waar jij wilt. In een stopcontact naar keuze of zelfs geheel draagbaar.

Hoe werkt een draadloze deurbel set van KlikAanKlikUit?


De complete deurbel sets van KlikAanKlikUit hebben geen camera, maar zijn wel ideaal.

Draadloos, dus geen gedoe met kabels trekken. De set wordt compleet geleverd met een nieuwe drukknop. Ook de drukknop is geheel draadloos en kun je heel eenvoudig monteren met de meegeleverde plakstikker of schroeven.

 

Flexibel, dat zijn deze deurbellen zeker! Je kunt hier hierbij kiezen voor een deurbel die je in een willekeurig stopcontact stopt of voor een deurbel die je los als staand model overal kan plaatsen. 

Keuzehulp


Hoe wil je de deurbel aansluiten?


Alsjeblieft, ons advies!


Slimme deurbellen zonder camera

Met een deurbel set van KlikAanKlikUit haal je gemak in huis. Deurbel is flexibel, dus overal te plaatsen. Draadloos, dus eenvoudig te installeren!

Gevonden resultaten: 3

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC deurbel voor aansluiten op bestaande drukknop

Installeer de ACDB-7000BC draadloze deurbel set eenvoudig en snel. Volg de draden van uw bestaande deurbel-drukknop naar de meterkast en haal deze los van de huidige installatie.

Prijs vergelijken?


KlikAanKlikUit ACDB-7000AC deurbel met nieuwe drukknop

Met de KlikAanKlikUit ACDB-7000AC zal jij altijd de deurbel horen. Neem de draadloze deurbel eenvoudig mee naar locaties waar je de bel normaal gesproken niet goed zou horen.

Prijs vergelijken?


KlikAanKlikUit ACDB-6600AC deurbel met nieuwe drukknop

Installeer de ACDB-6600AC draagbare deurbel set eenvoudig en snel. Plaats de IP44 spatwaterdichte drukknop op de gewenste locatie en koppel deze met de deurbel.

Prijs vergelijken?