Blogs smart home producten

Onze blogs met het laatste nieuws over smart home producten

Met onze blogs blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over smart home producten, updates op onze website en nog veel meer!

Run op slimme energiemeters

Nu de prijzen van energie zo hoog zijn en er wordt gesproken over een prijsplafond voor gas en energie is het weten en meten van je gas en energie verbruik steeds belangrijker. Meten is weten. Het is dan ook niet voor niets dat er nu een run is op slimme energiemeters. Het voordeel van een slimme energiemeter is dat je niet alleen kunt zien wat je verbruik is, maar dat je ook je apparatuur slim kunt schakelen vanuit een app op je mobiele telefoon.

Lees meer »

tado Energy IQ update

Met de slimme verwarmingsproducten van tado kun je besparen op je verwarming kosten. Behalve besparen krijg je met de tado app ook inzicht in je verbruik en wat de kosten zijn.

Lees meer »

Nieuw: gratis smart tv advies

In een slim huis hoort natuurlijk een smart TV! Met een smart tv haal je echt meer uit je televisie. Naast fantastisch 4K beeld en superieur geluid kun je met een smart tv ook genieten van Youtube, Netflix, jouw favoriete film of concert en van nog veel meer leuke internet toepassingen op je tv.

Lees meer »

Ideaal, je lampen vanzelf aan bij zonsondergang

Hoe makkelijk zou het zijn als de lampen in je kamer vanzelf zouden aangaan bij zonsondergang! Heel makkelijk! Met een setje draadloze stopcontactstekkers en een draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit heb je dat zo voor elkaar! Hoe? Sluit je lampen met een stekkerdraad aan op een van de draadloze stopcontactstekkers van KlikAanKlikUit en combineer deze stekkers met een draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit. Zodra de schemersensor detecteert dat de zon onder gaat schakelt de schemersensor automatisch je lampen in.

Lees meer »

Handig, al je kamerlampen inschakelen met één druk op een knop

Hoe makkelijk zou het zijn als je alle lampen in de woonkamer met één druk op een knop kunt inschakelen? Heel makkelijk! En het goede nieuws is, je hebt dit zo geregeld! Hoe? Vervang je huidige losse fitting lampen met  slimme, energiezuinige LED fitting lampen. En je kunt je lampen heel eenvoudig in- en uitschakelen met één druk op een knop vanuit een app op je mobiele telefoon.

Lees meer »

Onze slimme top 5: Dat kan makkelijker

Slim huis, slimme producten. Je kan er bijna niet meer om heen. Op tv, magazines en op internet lijkt het over niets anders meer te gaan. Maar wat betekent dat eigenlijk, een slim huis? Wat ons betreft maar 1 ding en dat is je leven makkelijker maken!

Lees meer »

Nieuw - Philips Hue Bluetooth lampen

Philips Hue heeft iets nieuws op de markt gebracht: een bluetooth versie van de Philips Hue lampen! Deze lampen kun je bedienen via bluetooth, dus zonder gebruik te maken van wifi of zonder dat je een bridge nodig hebt.

Lees meer »

Advertentie