• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en handleidingen
  • Reviews slimme producten
Home » Blogs

Blogs smart home producten

Onze blogs met het laatste nieuws over smart home producten

Met onze blogs blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over smart home producten, updates op onze website en nog veel meer!

Nieuw: gratis smart tv advies

In een slim huis hoort natuurlijk een smart TV! Met een smart tv haal je echt meer uit je televisie. Naast fantastisch 4K beeld en superieur geluid kun je met een smart tv ook genieten van Youtube, Netflix, jouw favoriete film of concert en van nog veel meer leuke internet toepassingen op je tv.

Lees meer »

Ideaal, je lampen vanzelf aan bij zonsondergang

Hoe makkelijk zou het zijn als de lampen in je kamer vanzelf zouden aangaan bij zonsondergang! Heel makkelijk! Met een setje draadloze stopcontactstekkers en een draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit heb je dat zo voor elkaar! Hoe? Sluit je lampen met een stekkerdraad aan op een van de draadloze stopcontactstekkers van KlikAanKlikUit en combineer deze stekkers met een draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit. Zodra de schemersensor detecteert dat de zon onder gaat schakelt de schemersensor automatisch je lampen in.

Lees meer »

Handig, al je kamerlampen inschakelen met één druk op een knop

Hoe makkelijk zou het zijn als je alle lampen in de woonkamer met één druk op een knop kunt inschakelen? Heel makkelijk! En het goede nieuws is, je hebt dit zo geregeld! Hoe? Vervang je huidige losse fitting lampen met  slimme, energiezuinige LED fitting lampen. En je kunt je lampen heel eenvoudig in- en uitschakelen met één druk op een knop vanuit een app op je mobiele telefoon.

Lees meer »

Onze slimme top 5: Dat kan makkelijker

Slim huis, slimme producten. Je kan er bijna niet meer om heen. Op tv, magazines en op internet lijkt het over niets anders meer te gaan. Maar wat betekent dat eigenlijk, een slim huis? Wat ons betreft maar 1 ding en dat is je leven makkelijker maken!

Lees meer »

Nieuw! Philips Hue - Zones maken

Nieuw in de app van Philips Hue is dat je nu ook zones kan maken. Hiermee kan je de lampen in één fysiek ruimte of kamer van je woning bedienen, zoals bijvoorbeeld 'beneden verdieping'. Zo kan je bijvoorbeeld alle lampen van zowel de hal als de woonkamer vanuit één zone aan- of uitschakelen. Een handige optie die wij ook gebruiken!

Lees meer »

10.000ste bezoeker!

Een mijlpaal, we hebben vandaag de 10.000ste bezoeker mogen verwelkomen op onze website!En met in totaal 48.008 pageviews tot nu toe is dat een fraai gemiddelde van 4,8 bezochte pagina's per bezoeker.Een resultaat waar we als familie enorm trots op zijn!

Lees meer »

Advertentie