Onze keuzehulp

bij het kiezen van jouw slimme producten


Super! Ons advies is om een buiten camera van KlikAanKlikUit te kopen. Met deze slimme buiten camera kan je je huis in de gaten houden én worden de opnames opgeslagen op een geheugen kaartje in de camera zelf.

Met de slimme buiten camera IPCAM-3000 van KlikAanKlikUit kan je heel eenvoudig je huis in de gaten houden. De installatie is heel eenvoudig. De camera opnames worden opgeslagen op een interne SD kaart, dus bij deze camera geen abonnement kosten voor video opslag.

KlikAanKlikUit IPCAM-3000 - Beveiligingscamera

  • Geschikt voor buitengebruik

Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt. De beveiligingscamera kan eenvoudig binnen- of buitenshuis geplaatst worden. Het IP65 waterbestendig ontwerp in combinatie met de externe antenne voor goede draadloze prestaties en sterke metalen behuizing met zonneklep maken deze camera. Je verbindt de camera eenvoudig draadloos via je wifi-netwerk of bekabeld met een LAN-netwerk.


Haal meer uit deze camera van KlikAanKlikUit!

  • Meer mogelijkheden door combinatie met andere KlikAanKlikUit producten

Koppel deze buiten camera van KlikAanKlikUit aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit en combineer deze bijvoorbeeld met het alarmsysteem van KlikAanKlikUit voor een optimaal veilig huis!