Home » Advieswijzer » Stopcontact schakelaars

Met één klik op de afstandsbediening alle lampen en apparatuur in je kamer uit? Dat kan met de draadloze stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit!

Stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit


Deze set met 3 stopcontact schakelaars steek je simpelweg in een willekeurig stopcontact. Vervolgens sluit je jouw verlichting of apparaat aan en bedien je met de afstandsbediening. Deze set vormt daardoor een ideale basis voor je KlikAanKlikUit systeem, aangezien je kunt uitbreiden.


Of koop deze set bij Coolblue voor € 29,99

Stopcontact dimmers van KlikAanKlikUit


De ACC-250R compacte stopcontact dimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze 2 compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen vanuit je bankstel!

Buiten stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit


Draadloze bediening van je buiten verlichting of apparaten. Met het KlikAanKlikUit op afstand bedienbare stopcontact voor buiten kun je eenvoudig jouw verlichting vanaf de bank in- en uitschakelen. In deze set zitten 2 stopcontact schakelaars voor buiten en een afstandsbediening.


Of koop deze set bij Coolblue voor € 41,99


Bekijk de video's:

Wat vinden wij van de stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit?

'We hebben de stopcontact schakelaars van KlikAanKlikUit al heel lang. En ze werken perfect, geen op- of aanmerkingen. Elke dag schakelen we met deze schakelaars onze losse lampen en diverse apparatuur in huis aan en uit. Ook hebben we een paar wat oudere KlikAanKlikUit stopcontact schakelaars vervangen met de nieuwe compacte ronde schakelaars, super!'