KlikAanKlikUit stopcontact schakelaars / klikaanklikuit stekkers

Foto: bol

Alle KlikAanKlikUit stopcontact schakelaars / klikaanklikuit stekkers (Start Line) op een rij

Op deze pagina vind je een overzicht  van alle klikaanklikuit stekkers (Start Line). Hoe het werkt: je bestaande verlichting sluit je aan op een van deze KlikAanKlikUit stopcontact schakelaar en bedien deze draadloos met een Start Line zender van KlikAanKlikUit naar keuze.

Filter deze pagina op:

KlikAanKlikUit APC3-2300R draadloze stopcontact schakelaars

  • Complete set | Inclusief afstandsbediening voor het in- en uitschakelen van de 2 stopcontact schakelaars

Heb je ook altijd al je lichten vanuit je luie stoel aandoen met één druk op de knop. Met de afstandsbediening kun je tot 3 lampen of andere apparaten onafhankelijk van elkaar bedienen.

Je kunt deze schakelaars eenvoudig koppelen aan een van de zenders van KlikAanKlikUit. Als je je lamp of apparaat met de KlikAanKlikUit app wil bedienen dan kies je voor het ICS-2000 Control Station.

KlikAanKlikUit ACD-3500 draadloze stopcontact schakelaar

  • Stopcontactschakelaar voor het draadloos schakelen van verlichting en apparatuur

De ACD-3500 stekkerdoos schakelaar is bedoeld om verlichting tot 3500 Watt draadloos aan/uit te schakelen. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar. De ACD-3500 heeft een groene LED-indicator die op geraffineerde wijze geïntegreerd is voor een superstrakke uitstraling. De ontvanger heeft een elektronisch geheugen met 6 geheugenadressen, wat inhoudt dat je de ontvanger met 6 verschillende zenders kunt bedienen.

Let op:

Deze schakelaar is alleen te gebruiken in combinatie met een KlikAanKlikUit Start Line zender naar keuze

Niet meer verkrijgbaar op bol

KlikAanKlikUit ACC-250 draadloze stopcontactdimmer

  • Stopcontactdimmer (250W) voor het draadloos dimmen van LED-verlichting, gloeilampen en halogeenverlichting tot 250 Watt.
  • Alleen te gebruiken in combinatie met een KlikAanKlikUit Start Line zender naar keuze

De ACC-250-LD stopcontactdimmer is ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Plaats deze compacte stopcontactdimmer in een bestaand stopcontact, steek je lamp erin en je kunt je dimbare verlichting dimmen vanuit jouw luie stoel, zonder dat de andere stopcontacten worden geblokkeerd!

Let op:

Deze dimmer is alleen te gebruiken in combinatie met een KlikAanKlikUit Start Line zender naar keuze

KlikAanKlikUit Draadloze stopcontactdimmers

  • Complete set | Inclusief afstandsbediening voor het in- en uitschakelen van de 2 stopcontact dimmers / schakelaars

De ACC-250R compacte stopcontact dimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen vanuit de luie stoel, zonder dat de andere stopcontacten worden geblokkeerd!

KlikAanKlikUit AGD2-3500R stopcontact schakelaars voor binnen en buiten

  • Complete set | Inclusief afstandsbediening voor het in- en uitschakelen van de 2 stopcontact schakelaars

Bedien je tuinverlichting en apparaten op afstand met deze slimme stekkerset. Ideaal voor warme dagen waarop je nog even in je luie stoel wilt liggen, of als je liever binnen blijft om ’s avonds de kerstverlichting aan te zetten. De stekkers zijn waterbestendig en weerstaan moeiteloos de regen en de kou. En met de bijgeleverde afstandsbediening heb je altijd een schakelaar binnen handbereik.

KlikAanKlikUit AGC-3500 Compacte Stekker voor Buiten Zwart

  • Stopcontact Schakelaar voor gebruik buitenshuis voor het draadloos in-/uitschakelen van lampen/apparaten (max. 3500 Watt). 

Met deze slimme en waterdichte stekker bedien je tuinverlichting en apparaten het hele jaar door op afstand met een afstandsbediening, draadloze wandschakelaar of bewegingssensor. Ideaal als je nog even in je stoel wilt blijven liggen op een warme zomeravond, of als je ’s avonds liever binnen blijft om de kerstverlichting aan te zetten.

Let op:

Deze schakelaar is alleen te gebruiken in combinatie met een KlikAanKlikUit Start Line zender naar keuze