• Gratis advies!
  • Voorbeeld smart home
  • Uitleg en tips
  • Review slimme producten

Advies multiroom wifi-router kopen

Ons advies voor stabiel internet in je hele huis is om een multiroom wifi-router te kopen.

Met een multiroom wifi-router krijg je een snel en stabiel internet in je hele huis. De losse wifi stations communiceren via wifi-mesh, waardoor je hele woning binnen een paar minuten wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. Ideaal voor je smart home!

TP-LINK Deco M9 Plus - Multiroom wifi systeem - Triple Pack

  • Mesh wifi met ingebouwde smart hub | de veilige en slimme netwerkoplossing voor elk type woning

De TP-Link Deco M9 Plus is een unieke multiroom wifi oplossing met ingebouwde Zigbee en Bluetooth mesh verbinding. Het multiroom wifi systeem bestaat uit drie losse stations die allen met elkaar communiceren middels wifi mesh technologie, waardoor je hele woning binnen een paar minuten wordt voorzien van één groot draadloos netwerk. Dankzij deze technologie ervaar je geen haperingen of verlies van snelheid meer en behoren je netwerkproblemen tot het verleden.


Ook verkrijgbaar in duo pack

Google Nest WiFi Router en WiFi Punt - Multiroom WiFi Systeem - Wit

  • Overal in huis een sterk signaal én een handsfree hulp!

Deze Nest Wifi-apparaten werken samen om overal in je huis snelle en betrouwbare wifi te leveren en buffering te voorkomen. Ze zorgen voor tot maar liefst 210 m² aan dekking.

● Nest Wifi-punten hebben een speaker met de Google Assistent voor extra hulp in huis. En ze werken met duizenden gekoppelde apparaten van de merken die je graag gebruikt.

● Luister naar muziek, beheer je wifi-netwerk en meer, allemaal met je stem.

● Werkt intelligent op de achtergrond om je wifi snel te houden. Loop tijdens een videogesprek door het hele huis zonder dat het signaal zwakker wordt. Dankzij automatische updates blijft je netwerk veilig en betrouwbaar.

● Nest Wifi is gemakkelijk in de Google Home-app in te stellen.

● Koppel en beheer apparaten in je netwerk. En pauzeer wifi om de schermtijd voor je kinderen te beperken.

● Eén Nest Wifi-router met één Wifi-punt is sterk genoeg om tot tweehonderd verbonden apparaten te verwerken en snel genoeg om meerdere 4K-video's tegelijk te streamen.

.