Home » Ik heb al slimme producten » Uitbreiden Trust Smart Home Zigbee lampen

KlikAanKlikUit:

Met onderstaande Zigbee LED lampen van KlikAanKlikUit (Trust Smart Home) kan je je KlikAanKlikUit producten thuis mee uitbreiden.

Uitbreiding optie 1


Trust Smart Home - Dimbare E27 Led Lamp - White and Color

Deze slimme LED-lamp kun je eenvoudig instellen in de voor jou gewenste kleur. Selecteer een van de 16 miljoen kleuren voor een warme sfeervolle omgeving, of schakel naar koel wit licht voor een sfeer waar je optimale concentratie nodig hebt.

In de doos:

  • ZLED-RGB9 Dimbare E27 LED Lamp - Aanpasbare kleur

Uitbreiding optie 2


Losse slimme led lamp van KlikAanKlikUit

Deze slimme dimbare LED-lamp zorgt voor de juiste sfeer op ieder moment, van koud wit licht tot warm wit licht. De lamp heeft een lichtintensiteit van 800 lumen. Selecteer warm wit licht voor een gezellige sfeer of koel wit licht voor optimale concentratie.

In de doos:

  • ZLED-TUNE9 Dimbare E27 LED Lamp - Aanpasbare lichtwarmte

Uitbreiding optie 3


Losse slimme led lamp van KlikAanKlikUit

 

Met deze energiezuinige LED-spot creëer je de perfecte sfeer voor elk moment: warm wit licht voor een gezellige sfeer, koud wit licht voor lezen of werken. Het voordeel van dit spotje is ook dat je deze eenvoudig kunt dimmen van 10 tot 100%.

In de doos:

  • ZLED-RGBG6 Dimbare GU10 LED Spot - Aanpasbare kleur

Tip! Deze Zigbee led lampen werken ook met Google Home!


Uitbreiding optie 5


Setje slimme led lampen van KlikAanKlikUit

Met deze 2 energiezuinige LED-spots creëer je de perfecte sfeer voor elk moment: warm wit licht voor een gezellige sfeer, koud wit licht voor lezen of werken. Het voordeel van deze spotjes is ook dat je deze eenvoudig kunt dimmen van 10 tot 100%.

Deze set van KlikAanKlikUit bevat:

  • ZLED-TUNEG6 2 dimbare GU10 LED Spots - Aanpasbare lichtwarmte

Uitbreiding optie 6


Losse slimme led lamp van KlikAanKlikUit

Met deze slimme dimbare LED-lamp creëer je de juiste sfeer met de warme flame-lichtkleur. De lamp heeft een hoge lichtintensiteit van 470 lumen.


Deze set van KlikAanKlikUit bevat:

  • ZLED-EC2206 Dimbare E14 LED Lamp - Flame Wit

Uitbreiding optie 7


Draadloze Smartcontactsensor

Bespaar energie door lampen automatisch uit te schakelen als je een kamer verlaat. Deze smartcontactsensor kun je eenvoudig op een deur/raam bevestigen. Je kunt smartfuncties instellen bij deze sensor via de app. Dan heb je wel een ZigBee bridge of ICS 2000 nodig. Zo kun je lampen inschakelen, het alarm laten horen en pushmeldingen naar je smartphone laten verzenden.

Deze set van KlikAanKlikUit bevat:

  • ZCTS-808 Draadloze Contactsensor

Uitbreiding optie 8


Afstandsbediening

Deze afstandsbediening met muurbevestiging is ideaal voor het draadloos bedienen van een of meerdere lampen/apparaten. De afstandsbediening is compatibel met Trust Smart Home en andere ZigBee-gecertificeerde systemen. De afstandsbediening heeft een batterij met lange levensduur (batterij meegeleverd).

Deze set van KlikAanKlikUit bevat:

  • ZYCT-202 Afstandsbediening met Muurbevestiging

Uitbreiding optie 9


Draadloze Bewegingssensor

Deze draadloze bewegingssensor is geschikt om lampen en apparaten in of uit te schakelen of te waarschuwen als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt pushmeldingen ontvangen op je smartphone of tablet bij beweging. Je kunt deze bewegingssensor eenvoudig op elke oppervlakte zetten of je kunt deze aan de muur bevestigen.

Deze set van KlikAanKlikUit bevat:

  • ZPIR-8000 Draadloze Bewegingssensor

Informatie

Let op: voor deze Zigbee uitbreiding producten heb je ook het ICS-2000 Internet Control Station of de Zigbee bridge nodig. Ook zijn deze lampen te gebruiken met de bridge van Philips Hue, mocht je geen ICS-2000 of Zigbee bridge in huis hebben.

Centraal thuis systeem optie 1


Centraal thuis systeem van KlikAanKlikuit

Deze set van KlikAanKlikUit bevat:

  • ICS-2000 Internet Control Station

Centraal thuis systeem optie 2


Centraal thuis systeem van Trust Smart Home

Deze set van Trust Smart Home bevat:

  • Trust Smart Home - ZigBee Bridge