Advies slimme E14 kleine fitting lampen

De beste slimme E14 kleine fitting lampen op een rij

Voor jouw lamp of lampen met een E14 kleine fitting is ons advies om te kiezen voor de slimme E14 fitting lampen van Philips Hue. Deze slimme lampen geven fantastisch licht en zijn los verkrijgbaar als Bluetooth variant voor een eenvoudige koppeling met je mobiele telefoon. 

Hoe werken slimme fitting lampen?

Slimme fitting lampen zijn energiezuinige LED lampen die je heel eenvoudig bedient met je mobiele telefoon. Ook kun je deze slimme fitting lampen automatisch laten aansturen, zoals bijvoorbeeld je lampen vanzelf inschakelen bij zonsondergang.

De slimme E14 kleine fitting lampen van Philips Hue zijn Bluetooth lampen. Dat betekent dat je de lampen rechtstreeks via Bluetooth koppelt met je smart phone. Het voordeel hiervan is dat je geen brigde of hub nodig hebt om de lampen te bedienen vanuit een app. Wil je meer dan 10 slimme lampen aansluiten of wil je je slimme lampen ook buitenshuis kunnen bedienen, dan kun je deze Bluetooth lampen upgraden door aan te sluiten op een Hue bridge. De Hue bridge is los verkrijgbaar.

Hoe werken slimme E14 fitting lampen | Ons sllimme huis

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme E14 kleine fitting lampen

Met deze losse slimme E14 kleine fitting lampen van Philips Hue haal je de mooiste slimme verlichting in huis. Deze slimme lampen koppel je direct met Bluetooth aan je mobiele telefoon. Je hebt dus geen bridge of hub nodig.

Gevonden resultaten: 3

Philips Hue Duopack - White and Color

E14 kleine fitting | 2 kleur lampen | Eenvoudige koppeling via Bluetooth | Meer


Philips Hue Duopack - White Ambiance

E14 kleine fitting | 2 warmwit lampen | Eenvoudige koppeling via Bluetooth | Meer


Philips Hue Single Pack - White

E14 kleine fitting | 1 warmwit lamp | Eenvoudige koppeling via Bluetooth


De pluspunten van deze lampen:

Wat vinden wij van de lampen van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we een groot deel van ons huis hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'