Uitleg Olisto Now knop aanmaken

Uitleg hoe je een Olisto now knop kan aanmaken voor een KlikAanKlikUit scene

Met deze stap-voor-stap handleiding / uitleg laten we zien hoe je een widget (Now knop) kan aanmaken voor een KlikAanKlikUit scene (bijvoorbeeld de scene 'Naar bed gaan') in de app van Olisto.

1. Binnen de app van Olisto hebben we een widget / Now knop aangemaakt speciaal voor een KlikAanKlikUit scene als we naar bed gaan.

2. In deze widget hebben we het zo ingesteld dat als we op de widget knop drukken dat dan zowel de verlichting van KlikAanKlikUit als ook van Philips Hue wordt uitgeschakeld.

 

Dat hebben we gedaan door bij "Dan" eerst een actie voor KlikAanKlikUit te hebben toegevoegd. Deze roept dan een scene op in de app van KlikAanKlikUit wat ervoor zorgt dat o.a. de KlikAanKlikUit verlichting wordt uitgeschakeld.

 

En door bij "Dan" een tweede actie toe te voegen speciaal voor Philips Hue stuurt de app van Olisto een opdracht om ook de Philips Hue verlichting uit te schakelen.

 

3. Vanaf het startscherm van onze smartphone klikken we op de widget 'Naar bed gaan' om alle woonkamer verlichting met één knop uit te zetten.

Super dat je onze uitleg hebt gevonden.

Rating: 2.8333333333333 sterren
6 stemmen

Ontdek meer slimme producten op onze website!


Advies slimme producten

Check out onze gratis keuzehulp en advies en ontdek nog meer slimme producten!