Uitleg KlikAanKlikUit apc3-2300R resetten

Uitleg KlikAanKlikUit apc3-2300R schakelaar resetten / geheugen wissen

Een KlikAanKlikUit apc3-2300R schakelaar resetten / geheugen wissen heb je zo voor elkaar met onze stap-voor-stap uitleg en handleiding.

In deze instructie laten we zien hoe je in 4 stappen een KlikAanKlikUit schakelaar apc3-2300R kunt resetten of het geheugen kunt wissen. Na reset zijn alle eerder opgeslagen ontvangers gewist uit het geheugen en kun je de stopcontact schakelaar weer opnieuw koppelen aan jouw KlikAanKlikUit ontvangers.

Veel plezier met onze uitleg!

Stap 1

Plaats de KlikAanKlikUit apc3-2300R draadloze schakelaar in het stopcontact. 

KlikAanKlikUit apc3-2300R resetten | Ons slimme huis

Stap 2

Voor 6 seconden lang zal nu de koppelstand worden geactiveerd. Dit kun je zien aan het rode knipperende led lampje op de schakelaar.

Stap 3

Druk binnen deze 6 seconden op de Groep UIT knop van een KlikAanKlikUit zender. Dit mag elke zender zijn, mits de zender een groep knop heeft. Je kunt bijvoorbeeld een KlikAanKlikUit afstandsbediening gebruiken, zoals de witte AYCT-102 afstandsbediening voor binnen .

Stap 4

Nadat je op de Groep UIT knop hebt gedrukt zul je horen dat de schakelaar 4 maal een klikkend geluid maakt als bevestiging dat het geheugen van de schakelaar is gewist.

 

Gefeliciteerd! Jouw draadloze stopcontact schakelaar is gereset en klaar om opnieuw te worden ingesteld.


Advertenties


Ontdek meer KlikAanKlikUit op bolOf lees meer over KlikAanKlikUit op onze website