Uitleg KlikAanKlikUit APA3-1500R resetten

Uitleg KlikAanKlikUit APA3-1500R schakelaar resetten / geheugen wissen

Een KlikAanKlikUit APA3-1500R schakelaar resetten / geheugen wissen heb je zo voor elkaar met onze stap-voor-stap uitleg en handleiding.

In deze instructie laten we zien hoe je in 3 stappen een KlikAanKlikUit schakelaar APA3-1500R kunt resetten of het geheugen kunt wissen. Na reset zijn alle eerder opgeslagen ontvangers gewist uit het geheugen en kun je de stopcontact schakelaar weer opnieuw koppelen aan jouw KlikAanKlikUit ontvangers.

Veel plezier met onze uitleg!

Stap 1

Plaats de KlikAanKlikUit APA3-1500R draadloze schakelaar in het stopcontact. De LED-indicator gaat nu 5 seconden knipperen.

KlikAanKlikUit APA3-1500R resetten | Ons slimme huis

Stap 2

Druk binnen deze 5 seconden op de Groep - UIT knop van een KlikAanKlikUit zender. Dit mag elke zender zijn, mits de zender een groep knop heeft. Je kunt bijvoorbeeld een KlikAanKlikUit afstandsbediening gebruiken, zoals de witte AYCT-102 afstandsbediening voor binnen .

Stap 3

Nadat je op de Groep UIT knop hebt gedrukt zul je horen dat de schakelaar 2 maal een aan en uit (klikkend) geluid maakt als bevestiging dat het geheugen van de schakelaar is gewist.

 

Gefeliciteerd! Jouw draadloze stopcontact schakelaar is gereset en klaar om opnieuw te worden ingesteld.


Advertentie


Bestel meer KlikAanKlikUit op bol:Ontdek meer KlikAanKlikUit op onze website