Advertentie

KlussenKlussen

Uitleg Philips Hue

Ben je op zoek naar een uitleg over een Philips Hue product?

Ben je op zoek naar een uitleg, instructie of installatie handleiding hoe je je Philips Hue lampen en accessoires kunt toevoegen en instellen in de app van Philips Hue? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben voor de Hue app en voor meerdere Philips Hue producten een uitleg geschreven. Veel plezier en vooral veel gemak met onze handleidingen!


Uitleg -> Afbeeldingsscene aanmaken

Met deze stap-voor-stap handleiding / uitleg laten we zien hoe je een afbeeldingscene kunt aanmaken in de Hue app. Een afbeeldingscene kun je gebruiken om je Hue lampen in te stellen in de kleuren van een foto die jij mooi vindt.


Uitleg -> Dimmer Switch toevoegen en instellen

Met deze stap-voor-stap handleiding / uitleg laten we zien hoe je een Philips Hue dimmer switch (afstandsbediening) kunt toevoegen en instellen in de Hue app. Met deze afstandsbediening kun je je Hue lampen slim bedienen zonder dat je je mobiele telefoon hiervoor nodig hebt.


Uitleg -> Gedrag bij inschakelen instellen

Stroomuitval en daarna je Hue lampen ineens aan op volle sterkte? Dat is niet heel prettig. Met deze uitleg laten we zien hoe je voor je Hue lampen het gedrag bij inschakelen kunt instellen in de kleur en lichtsterkte die jij wilt.


Uitleg -> Lampen inschakelen bij zonsondergang

Je Hue verlichting vanzelf inschakelen bij zonsondergang, ideaal! Met deze uitleg laten we zien hoe je dit kunt instellen in de Hue app.


Uitleg -> Tijd compensatie zonsondergang instellen

Wil je je Hue verlichting een aantal minuten eerder dan zonsondergang laten inschakelen, dan kun je een tijd compensatie instellen van bijvoorbeeld 30 minuten voor zonsondergang.


Uitleg -> Motion sensor bewegingsmelder toevoegen en instellen

Een Hue motion sensor toevoegen en instellen in de Hue app is niet lastig, maar een uitleg is wel handig. Met een Hue motion sensor kun je je Hue lampen vanzelf laten aangaan als je een kamer binnenkomt.

Uitleg Motion sensor bewegingsmelder instellen

Uitleg -> Extra tijdvenster voor een motion sensor instellen

Voor een Hue motion sensor kun je standaard 2 tijdvensters instellen, bijvoorbeeld dag en nacht. Echter vanuit Hue Labs is het mogelijk een extra tijdvenster toe te voegen, bijvoorbeeld avond.


Uitleg -> Gaan slapen routine aanmaken

Met deze uitleg laten we zien hoe je de Gaan Slapen routine kunt aanmaken. Deze routine doet langzaam je lampen uit om je voor te bereiden op een goede nachtrust.

Uitleg routines aanmaken in Hue app

Uitleg -> Thuis  & Weg routine aanmaken

Met deze uitleg laten we zien hoe je de Thuis & Weg routine kunt aanmaken. Deze routine schakelt automatisch je Hue verlichting in of uit op basis van je locatie.


Uitleg -> Ontwaken routine aanmaken

Met deze uitleg laten we zien hoe je de Ontwaken routine kunt aanmaken. Deze routine doet 's ochtends langzaam je lampen aan.


Uitleg -> Je aanwezigheid nabootsen routine aanmaken

Met deze uitleg laten we zien hoe je de Je aanwezigheid nabootsen routine kunt aanmaken. Met deze routine kun je je Hue lampen zo instellen dat het lijkt alsof er iemand thuis is. Wel zo handig en veilig als je een weekend weg of op vakantie bent.


Uitleg -> Timer instellen in Hue app

Met deze uitleg laten we zien hoe je een timer kunt instellen in de Hue app. Als de timer is afgelopen zullen je Hue lampen gaan knipperen als geheugensteuntje.

Uitleg timer aanmaken in Hue app

Uitleg -> Thuislocatie instellen

Met deze uitleg laten we zien hoe je je thuislocatie kunt instellen in de Hue app. Je thuislocatie in de Hue app wordt gebruikt voor de routines Zonsopkomst en Zonsondergang en voor de routine Thuis & Weg.

Uitleg thuislocatie instellen in Hue app

Uitleg -> Hue Widget aanmaken

Een widget is een snelkoppeling op het scherm van je mobiele telefoon waarmee je snel een Hue activiteit kunt starten. Met deze uitleg laten we zien hoe je een Hue Widget kunt aanmaken op een Android telefoon.

Uitleg Hue Widget aanmaken

Uitleg -> Zones instellen in Hue app

Met deze uitleg laten we zien hoe je je een zone kunt instellen in de Hue app. Een zone kun je gebruiken om een set lampen te verdelen over meerdere kamers of een gedeelte van een kamer, zodat je ze gelijktijdig kan bedienen.

Uitleg zones instellen in Hue app

Advertentie