Home » Smart home producten » Uitleg smart home producten » Uitleg - KlikAanKlikUit Wi-Fi camera IPCAM-3000 toevoegen in de app

Uitleg - KlikAanKlikUit Wi-Fi IP Camera IPCAM-3000 toevoegen in de app van KlikAanKlikUit

Met onderstaande installatie handleiding / uitleg laten we je stap-voor-stap zien hoe je een KlikAanKlikUit Wi-F- IP camera IPCAM-3000 toevoegt in de app van KlikAanKlikUit.

1. Als eerste stap zet je de camera aan door deze op het stroom aan te sluiten. Zodra je op de camera een blauw lampje ziet branden is de camera klaar voor verdere installatie.

 

Open de app van KlikAanKlikUit en klik in het onder menu op 'Camera'. Klik daarna op het + icoontje om een camera toe te voegen.

 

Maak je nog geen gebruik van de app van KlikAanKlikUit, dan dien je deze eerst te installeren op je mobiele telefoon of tablet. Na registratie in de app kan je de camera toevoegen.

 

Advertentie

2. Geef de camera een naam en klik op 'Toevoegen' indien gereed.

3. Er wordt nu verbinding gemaakt met de camera.

 

Mocht dit niet lukken en er verschijnt telkens de melding 'Geen camera gevonden' voer dan een reset uit op de camera. Een reset kan je doen door op de stroomkabel van de camera 10 seconden op het witte knopje op de stroomkabel te drukken. Wacht 5 minuten en probeer daarna opnieuw om de camera toe te voegen in de app.

4.  Nadat de camera is verbonden verschijnt de melding 'Video stream draait. Ga naar de volgende stap'. Ook zie je in de app een eerste live video stream van de camera.

Klik op 'Volgende' om verder te gaan.

5. Selecteer je Wi-Fi netwerk en vul het bijbehorende Wi-Fi wachtwoord in.

Klik op 'Volgende' indien gereed.

6. Er verschijnt nu de melding 'Wacht totdat de camera is opgestart...'.

7. Na het opstarten van de camera verschijnt de melding 'Installatie succesvol. Uw camera is nu klaar voor gebruik. Plaats de camera op een vlakke ondergrond of bevestig hem aan de muur.'

Klik op 'OK' om de installatie af te ronden.

Gefeliciteerd! Je Wi-Fi buiten camera is nu toegevoegd aan je KlikAanKlikUit omgeving en klaar voor gebruik.

Advertentie

Tip van onze website!