Philips Hue Gradient Signe tafellamp

Jw huis slim verlicht met Philips Hue | Ons slimme huis

De Philips Hue Gradient Signe tafellamp is een slimme lamp met fantastische verlichting

De zwarte of witte chique Philips Hue gradient Signe tafellamp geeft je dynamisch licht op basis van meerdere kleuren tegelijk. De lichtscènes vormen allerlei slimme combinaties uit de 16 miljoen beschikbare kleuren, geschikt voor elk moment van de dag. Je bedient deze lamp eenvoudig via Bluetooth en de Hue app. 


Philips Hue Gradient Signe tafellamp

Verkrijgbaar bij:

Tover je huis om tot een echte smart home met een Hue Bridge. Daarmee heb je toegang tot timers, automatiseringen en bediening buitenshuis. Combineer je Bridge met een Hue sync box voor surroundverlichting in je woonkamer. Wat je ook kijkt op tv, de kleuren van je lamp worden daar automatisch op afgestemd, evenals de helderheid ervan en de snelheid waarmee de kleuren elkaar afwisselen.

Deze lampen en armaturen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elke dagelijkse activiteit.

 

Laat meerdere lichtkleuren tegelijk samenkomen in één enkele lamp. De kleuren lopen natuurlijk in elkaar over en schijnen opvallend licht voor een uniek effect. Gebruik dynamische scènes om in elke situatie de perfecte sfeer te creëren.

De Philips Hue Gradient Signe koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op: bol


Informatie


Beeldmateriaal: bol