Philips Hue Centris

Jw huis slim verlicht met Philips Hue | Ons slimme huis

De Philips Hue Centris is een slimme opbouwspot, de ideale verlichting voor je smart home

De zwarte Philips Hue Centris opbouwspot met verstelbare GU10 White and color ambiance LED-lampen bestaat uit rechthoekige elementen die in een kruis over elkaar geplaatst zijn. Het ene element vormt een bijzonder lichtvlak voor algemene verlichting en de spotjes in het andere element kun je gebruiken om de aandacht te vestigen op een bijzonder kunstwerk of een opvallend interieuraccent.


Verkrijgbaar bij:

Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht

Transformeer je huis met meer dan 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer.

Creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht

Deze lampen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.

Creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten

Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.

Uniek ontwerp: algemene en accentverlichting in één lamp.

Dankzij het unieke ontwerp van de Centris heb je altijd het juiste licht in huis. Gebruik het grote lichtvlak voor algemene verlichting zoals boven je eettafel en richt de spotjes precies op de juiste plek om mooie accenten uit te lichten.

De Philips Hue Centris koop je bij:


  • 2-lichts rechthoekig
  • Ook verkrijgbaar in wit
  • 3-lichts rechthoekig
  • Ook verkrijgbaar in wit
  • 4-lichts rechthoekig
  • Ook verkrijgbaar in wit
  • 3-lichts kruisvorm
  • Ook verkrijgbaar in wit

Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op: bol


Informatie


Beeldmateriaal: bol