Philips Hue Xamento badkamerlamp

Jw huis slim verlicht met Philips Hue | Ons slimme huis

De Philips Hue Xamento badkamerlamp is een slimme lamp met fantastische verlichting

De zwarte, tijdloze Philips Hue Xamento badkamerlamp geeft elke badkamer een luxueuze uitstraling. Zet meteen de juiste sfeer voor elk moment van de dag of het nu ochtend of avond is. Met de Xamento badkamer plafondlamp creëer je altijd het juiste licht. De LED-lamp is eenvoudig te bedienen via Bluetooth en de Hue app waar je kan kiezen uit 16 miljoen kleuren.


Philips Hue Xamento badkamerlamp

Verkrijgbaar bij:

Met de Bluetooth-functie bedien je tot wel 10 lampen. Voeg ook een Hue bridge toe en stel eenvoudig routines in, bedien je lampen buitenshuis of voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme schakelaars. Met de eindeloze mogelijkheden creëer jij de perfecte plek van ontspanning, net als in een spa! De Xamento is ontworpen met beschermingsklasse IP44 en dus perfect geschikt voor je badkamer.

Deze lampen en armaturen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elke dagelijkse activiteit.

 

Laat meerdere lichtkleuren tegelijk samenkomen in één enkele lamp. De kleuren lopen natuurlijk in elkaar over en schijnen opvallend licht voor een uniek effect. Gebruik dynamische scènes om in elke situatie de perfecte sfeer te creëren.

De Philips Hue Xamento badkamerplafondlamp koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op: bol


Informatie


Beeldmateriaal: bol