Philips Hue badkamer lamp en verlichting

Met een Philips Hue badkamer lamp haal je pas echt slimme verlichting in huis

Speciaal voor jouw badkamer heeft Philips Hue fantastische badkamerverlichting op de markt gebracht:  de Philips Hue Adore! De Philips Hue Adore badkamerlamp bedien je met de meegeleverde afstandsbediening of kun je koppelen aan een Hue bridge (los verkrijgbaar) voor het ultieme gemak van je badkamer lamp of badkamer verlichting inschakelen vanuit een app op je mobiel!

De Philips Hue Adore badkamerlampen zijn verkrijgbaar als plafondlamp, wandlamp en inbouwspot. 

Adore plafondlampen:

Philips Hue Adore plafondlamp - White Ambiance - chroom


Philips Hue Adore plafondlamp - White Ambiance - chroom | Ons slimme huis

Licht voor jouw speciale momentenvan zonsopkomst tot zonsondergang

Voeg een witte Adore Philips Hue-plafondlamp toe aan uw badkamer en geniet van vitaliserende lichtcombinaties die u helpen concentreren, lezen en ontspannen. Gebruik de dimmer om eenvoudig de juiste sfeer voor ieder moment te creëren.

Koop deze lamp voordelig bij:

Philips Hue Adore opbouwspot - White Ambiance - 3-lichts - wit - rond


Philips Hue Adore opbouwspot - White Ambiance - 3-lichts - wit - rond | Ons slimme huis

IP44 - badkamerveilig

Deze Philips-badkamerlamp is speciaal voor vochtige omgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor gebruik in de badkamer.

Koop deze lamp voordelig bij:

Adore wandlampen:

Philips Hue Adore wandlamp - White Ambiance - wit


Maak je ochtend- en avondroutines veel beter met de Adore verlichte spiegel, een grote ronde badkamerspiegel die wordt omringd door een ring warm- tot koelwitlicht. Draadloze bediening met de meegeleverde Hue dimmer switch of via de Bluetooth app. Verbind de verlichte spiegel met een Hue Bridge om alle slimme lichtfuncties te activeren.

Koop deze lamp voordelig bij:

Philips Hue Adore Badkamer Wandlamp - Chrome - White Ambiance - Bluetooth


Hang deze chroomkleurige Philips Hue Adore badkamerspiegellamp in je badkamer en zie precies wat je wilt zien! De ingebouwde White ambiance LED-lamp kan namelijk warm tot koelwit licht leveren. Koelwit voor een exacte kleurweergave, fijn wanneer je je wilt scheren, of je make-up wilt aanbrengen. Warmwit licht kies je voor een ontspannen sfeer. 

Koop deze lamp voordelig bij:

Philips Hue Adore opbouwspot - White Ambiance - 2-lichts - wit


Philips Hue Adore opbouwspot - White Ambiance - 2-lichts - wit | Ons slimme huis

Licht voor jouw speciale momenten van zonsopkomst tot zonsondergang

Voeg een witte Adore Philips Hue-spot toe aan jouw badkamer en geniet van vitaliserende lichtcombinaties die je helpen concentreren, lezen en ontspannen. Met de dimmer creëer je eenvoudig de juiste sfeer voor ieder moment.

Koop deze lamp voordelig bij:

Philips Hue Adore opbouwspot - Philips Hue Fuzo muurlamp - 3-lichts - wit - balk


Philips Hue Adore opbouwspot - Philips Hue Fuzo muurlamp - 3-lichts - wit - balk | Ons slimme huis

Licht voor jouw speciale momentenvan zonsopkomst tot zonsondergang

Voeg een witte Adore Philips Hue-spot toe aan jouw badkamer en geniet van vitaliserende lichtcombinaties die je helpen concentreren, lezen en ontspannen. Met de dimmer creëer je eenvoudig de juiste sfeer voor ieder moment.

Koop deze lamp voordelig bij:

Philips Hue Adore badkamer wandlamp - White Ambiance – groot


Philips Hue Adore badkamerwandlamp - White Ambiance – groot | Ons slimme huis

Plaats deze brede waterbestendige Philips Hue white ambiance Adore wandlamp boven of naast je badkamerspiegel en transformeer je badkamer met de juiste accent- of sfeerverlichting. Met de bijgeleverde draadloze dimmer switch stel je het licht namelijk precies in zoals jij het wilt. Of ga juist voor makkelijk met de vooraf ingestelde lichtrecepten die je helpen met elke activiteit. Word energiek wakker met helderwit licht of ontlaad na een drukke dag met gezellig warmwit licht. Voor elk moment kan je kiezen tussen 4 lichtinstellingen: 'Energie', 'Concentreren', 'Lezen' of 'Ontspannen'.

Koop deze lamp voordelig bij:

Philips Hue Adore badkamer wandlamp - White Ambiance – klein


Philips Hue Adore badkamerwandlamp - White Ambiance – klein | Ons slimme huis

Deze smalle Philips Hue Adore white ambiance wandlamp past perfect in elke badkamer. Via de bijgeleverde draadloze dimmer switch schakel je eenvoudig van warm tot koelwit LED-licht. Stel het licht in zoals jij het wilt of kies een van de vooraf ingestelde lichtrecepten 'Energie', 'Concentreren', 'Lezen' of 'Ontspannen', zo heb je altijd de perfecte verlichting voor wat je aan het doen bent. Koelwit licht, wanneer je precies moet werken, zoals tijdens het scheren of aanbrengen van make-up. Of verander met warmwit licht je badkamer in een wellness wanneer je wilt ontspannen na een drukke dag. Plaats de waterbestendige spiegellamp horizontaal boven je spiegel of voorzie er twee verticaal aan elke zijde en sla twee vliegen in een klap met functionele en sfeervolle verlichting.

Koop deze lamp voordelig bij:

Adore inbouwspots

Philips Hue Adore Inbouwspot - Badkamer - White Ambiance - 3-pack - 1 dimmer switch


Philips Hue Adore Inbouwspot - Badkamer - White Ambiance - 3-pack - 1 dimmer switch | Ons slimme huis

Kies voor warm- tot koelwit licht met deze drie Philips white ambiance Adore inbouwspots. Met de bijgeleverde draadloze dimmer switch heb je altijd het juiste licht. Dim of stel het LED-licht precies in zoals jij het wilt, of schakel tussen de vier vooraf ingestelde lichtrecepten die je helpen met je dagdagelijkse activiteiten. Kies bijvoorbeeld 'Energie' en word fris wakker met helder wit licht, of schud alle stress van je af met het warmwit licht van 'Ontspannen'.

Koop deze lamp voordelig bij:

Informatie


De Philips Hue badkamer lampen bedien je met de meegeleverde Hue afstandsbediening. Wil je jouw Hue badkamer lamp ook vanuit een app op je mobiele telefoon bedienen, dan heb je de Hue bridge nodig. De Hue bridge is los verkrijgbaar bij bol.