KlikAanKlikUit Zigbee sensoren

Ons handig overzicht van alle KlikAanKlikUit Zigbee sensoren (Premium Line)

Op deze pagina vind je een overzicht  van alle KlikAanKlikUit Zigbee sensoren (Premium Line). Voor het bedienen van deze Zigbee sensoren heb je een hub of bridge nodig zoals bijv. de Smart Bridge van KlikAanKlikUit.

Filter deze pagina op:

Nieuw!

KlikAanKlikUit Draadloze slimme Koolmonoxide melder - ZCO-900

  • Te gebruiken in combinatie met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit

Draadloze koolmonoxidemelder die u waarschuwt door middel van geluid en/of een pushbericht op uw smartphone zodra een gevaarlijke concentratie koolmonoxide wordt gedetecteerd.

KlikAanKlikUit ZTHS-100 Temperatuur en Luchtvochtigheid sensor - Wit NL

  • Te gebruiken in combinatie met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit

De ZTHS-100 is een compacte sensor die de temperatuur en luchtvochtigheid in huis controleert om zo een schone en gezonde binnenluchtkwaliteit te behouden. Je ontvangt een melding als deze te laag of te hoog zijn, zodat je direct actie kunt ondernemen. Koppel de sensor via de ICS-2000 aan je andere slimme apparaten en je kunt bijvoorbeeld de ventilatie, luchtbevochtiger of verwarming inschakelen bij een door jou aangegeven temperatuur of luchtvochtigheid.

Niet meer verkrijgbaar

KlikAanKlikUit Draadloze rookmelder - ZSDR-850

  • Kan los worden gebruikt of in combinatie met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit

Deze KlikAanKlikUit rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

Door de rookmelder te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat er rook of brand is gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

KlikAanKlikUit Draadloze Waterlekkage detector

  • Te gebruiken in combinatie met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit

Waterlek bij je wasmachine, centrale verwarming of op een andere plek met water? Met deze KlikAanKlikUit waterlekkage detector ben je er snel bij. Door de waterlekkage detector te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat de sensor water heeft gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

KlikAanKlikUit ZCTS-808 Zigbee Draadloze Smart contactsensor

  • Slimme deur-raam contactsensor | Te gebruiken in combinatie met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit

Bespaar energie door lampen automatisch uit te schakelen als je een kamer verlaat. Deze smartcontactsensor kun je eenvoudig op een deur/raam bevestigen. Je kunt smartfuncties instellen bij deze sensor via de app. Dan heb je wel een ZigBee bridge of ICS 2000 nodig. Zo kun je lampen inschakelen, het alarm laten horen en pushmeldingen naar je smartphone laten verzenden.

KlikAanKlikUit ZPIR-8000 Zigbee Draadloze Bewegingssensor

  • Slimme bewegingssensor | Te gebruiken in combinatie met de Smart Bridge van KlikAanKlikUit

Deze draadloze bewegingssensor is geschikt om lampen en apparaten in of uit te schakelen of te waarschuwen als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt pushmeldingen ontvangen op je smartphone of tablet bij beweging. Je kunt deze bewegingssensor eenvoudig op elke oppervlakte zetten of je kunt deze aan de muur bevestigen.

Informatie

Let op: voor deze Zigbee producten heb je ook de KlikAanKlikUit Smart Bridge nodig.