KlikAanKlikUit APC3-2300R schakelaarset

Verkrijgbaar bij:

KlikAanKlikUit APC3-2300R schakelaarset met 3 draadloze stopcontact stekkers 

Met deze draadloze stopcontact stekkers voor binnen en meegeleverde afstandsbediening van KlikAanKlikUit kan je heel eenvoudig 3 lampen of apparaten met een stekkerdraad met één klik bedienen via een afstandsbediening. 


Bedien je lampen met een afstandsbediening

De stopcontact stekkers hebben een automatisch codesysteem, waardoor je de stekkers makkelijk kunt koppelen met de meegeleverde afstandsbediening. In totaal kun je 3 lampen of apparaten opslaan in het geheugen van de afstandsbediening.

Voeding afstandsbediening gaat per 1x 3V lithium batterij (CR2032).

Het zendbereid is 30m binnenshuis tot 70m open veld (afhankelijk van lokale omstandigheden. Je kunt tot 2300 Watt per stopcontact stekker aansluiten.

De slimme stekkers steek je in het stopcontact. De stekker van je lamp steek je in de slimme stekker, koppelen en klaar! Je kan je lamp bedienen met de afstandsbediening.

Let op: deze stopcontact stekkers zijn NIET geschikt voor stopcontacten in België .

Bediening via een app op je mobiele telefoon


Op zoek naar nog meer mogelijkheden? Verbind de compacte stopcontact schakelaars met de gratis KlikAanKlikUit-app met behulp van de KlikAanKlikUit Smart Bridge en je kunt jouw verlichting bedienen via je telefoon of tablet, waar in de wereld jij je ook bevindt: je hebt de afstandsbediening van deze slimme stekkers in jouw broekzak!

Deze KlikAanKlikUit schakelaarset koop je bij:


29,99 euro **

29,99 euro **


Wat vinden anderen van dit product?


Bekijk de reviews op: bol.

Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue en Mediamarkt zijn gepeilde prijzen en kunnen tussentijds wijzigen..

Beeldmateriaal: bol.