KlikAanKlikUit AGC2-3500R buiten stekkers

Verkrijgbaar bij:

KlikAanKlikUit AGC2-3500R buiten stopcontact stekkers met afstandsbediening

De spatwaterdichte stekkers van KlikAanKlikUit zijn geschikt voor ieder stopcontact in de tuin of op het balkon. Steek de stekkerschakelaar in het stopcontact en vervolgens de stekker van het apparaat of de lamp in de stekkerschakelaar en je bent klaar om deze op afstand te bedienen.

Compact design

De vernieuwde stekkers zijn een stuk compacter dan hun voorganger, zonder in te leveren op de kwaliteit. De stekkers hebben een formaat van slechts 8,0 x 5,1 x 6,0 cm en zijn voorzien van een klepje waarmee de stekker wordt afgesloten als deze niet in gebruik is. Het bereik van de stekkers is 70 meter, zodat deze moeiteloos in iedere tuin gebruikt kan worden.

Bedien je tuinverlichting en apparaten op afstand met deze slimme stekkerset. Ideaal voor warme dagen waarop je nog even in je luie stoel wilt liggen, of als je liever binnen blijft om ’s avonds de kerstverlichting aan te zetten. De stekkers zijn waterbestendig en weerstaan moeiteloos de regen en de kou. En met de bijgeleverde afstandsbediening heb je altijd een schakelaar binnen handbereik.

Alle kenmerken op een rij


  • Werkt in elk stopcontact buitenshuis
  • Werkt met alle lampen/apparaten tot 3500 Watt
  • Spatwaterdicht (IP44)
  • Zendbereik tot 30 meter
  • Kinderbeveiliging
  • De afstandsbediening kan tot 4 afzonderlijke lampen en/of apparaten bedienen
  • Bedien meerdere lampen en/of apparaten met één knop
  • Lange batterijlevensduur (batterij meegeleverd)

Bediening via een app op je mobiele telefoon


Op zoek naar nog meer mogelijkheden? Verbind de compacte stopcontact schakelaars met de KlikAanKlikUit-app met behulp van de Smart Bridge van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) en je kunt jouw verlichting bedienen via je telefoon of tablet, waar in de wereld jij je ook bevindt: je hebt de afstandsbediening van deze slimme stekkers in jouw broekzak!

Deze KlikAanKlikUit stekkerset koop je bij:Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op: bol


Informatie


** De getoonde prijzen van bol zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Mediamarkt zijn gepeilde prijzen en kunnen tussentijds wijzigen.

    Beeldmateriaal: bol