KlikAanKlikUit ACC2-20R draadloze dimmer

Verkrijgbaar bij bol:

KlikAanKlikUit ACC2-20R draadloze dimmer schakelaar

De ACC-250R compacte stopcontact dimmer set voor binnen is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze 2 compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen vanuit je bankstel!


De perfecte setting


Met deze stopcontactdimmer kun je LED-verlichting tot 50 watt, en gloeilampen en halogeenverlichting tot 250 watt draadloos dimmen. Dimbare verlichting van goede kwaliteit is aanbevolen voor een juiste werking zonder flikkeren: je kunt nu genieten van prachtige verlichting in jouw huis.

 

Slim en veilig ontwerp


Dankzij de kinderbeveiliging kan de dimmer veilig worden gebruikt in een huis waar kinderen aanwezig zijn. Je kunt deze schakelaar ook handmatig bedienen: schakel de lampen in en uit door op de aan-uitknop op de behuizing te drukken. Dankzij het draadloze bereik van 30 meter binnenshuis kan de schakelaar overal in huis worden gebruikt. Geniet van het comfort van draadloos dimmen!

Bediening via een app op je mobiele telefoon


Op zoek naar nog meer mogelijkheden? Verbind de compacte dimmerschakelaar met de KlikAanKlikUit-app en de KlikAanKlikUit Smart Bridge en je kunt jouw verlichting dimmen via je telefoon of tablet, waar in de wereld jij je ook bevindt: je hebt de afstandsbediening van de dimmer in jouw broekzak!

Deze KlikAanKlikUit stopcontact dimmer koop je bij:



Wat vinden anderen van dit product?

Bekijk de reviews op bol

Informatie


Beeldmateriaal: bol.