KlikAanKlikUit sensoren

Op deze pagina vind je een overzicht  van alle KlikAanKlikUit sensoren. Handig als je op zoek bent naar een KlikAanKlikUit sensor of als je wilt weten met welke producten je je KlikAanKlikUit systeem kan uitbreiden!

De slimme sensoren van KlikAanKlikUit zijn een mooie aanvulling op je KlikAanKlikUit producten in huis. Met de draadloze deur-raamsensor van KlikAanKlikUit gaat je verlichting vanzelf aan bij openen van een deur of raam. Hoe handig is het dat de verlichting vanzelf aan gaat op het moment dat je een kamer of je tuin binnenloopt. Een push bericht op je mobiel bij rook- of brand detectie. Het zijn maar enkele voorbeelden van wat je met deze slimme sensoren kan doen.

 

KlikAanKlikUit Draadloze Deur- Raamsensor - ACST-606 NL


Deze set bestaat uit:

  • 1 ACST-606 magneet contactsensor om je verlichting vanzelf te laten aangaan bij openen van een deur of raam.

KlikAanKlikUit Draadloze Bewegingsmelder voor Binnen - AWST-6000


Deze set bestaat uit:

  • 1 AWST-6000 bewegingsmelder om je binnen verlichting vanzelf te laten aangaan bij beweging gedetecteerd.

KlikAanKlikUit Draadloze Bewegingsmelder - APIR-2150


Deze set bestaat uit:

  • 1 APIR-2150 bewegingsmelder om je buiten verlichting vanzelf te laten aangaan bij beweging gedetecteerd.

Trust Smart Home Draadloze rookmelder


Deze Trust Smart Home draadloze rookmelder is compact, makkelijk te installeren en het nieuwste model van Trust Smarthome. De rookmelder is super accuraat en geeft een helder, luid signaal bij rook- of brandmelding. Je kan deze rookmelder (of meerdere) los gebruiken. Maar is ook te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit: ontvang een bericht op je mobiel bij een rookmelding, bekijk de actuele sensor- en batterijstatus en laat lampen aangaan bij een rookmelding.

Deze set bestaat uit:

  • 1 ZSDR-850 Trust Smart Home draadloze rookmelder

Trust Smart Home Draadloze Waterlekkage detector


Waterlek bij je wasmachine, centrale verwarming of op een andere plek met water? Met deze Trust Smart Home waterlekkage detector ben je er snel bij. Door de waterlekkage detector te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat de sensor water heeft gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

 

 

Deze set bestaat uit:

  • 1 Trust Smart Home draadloze Waterlekkage detector

KlikAanKlikUit Draadloze Schemersensor Binnen/Buiten - ABST604


Deze schemersensor van KlikAanKlikUit wordt automatisch geactiveerd als het donker wordt. Na een vooraf ingestelde tijd, of wanneer de lichten aangaan, schakelt de sensor automatisch jouw ontvangers uit.

Deze set bestaat uit:

  • 1 ABST604 draadloze Schemersensor voor binnen of buiten