• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en tips
  • Reviews slimme producten

KlikAanKlikUit camera voor binnen of buiten

Een KlikAanKlikUit camera voor binnen of buiten heb je hier zo gevonden!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle KlikAanKlikUit camera's. Handig als je op zoek bent naar een KlikAanKlikUit camera voor binnen of buiten of als je op zoek bent naar een mooie uitbreiding op je Klik aan Klik uit alarmsysteem.

Hoe werkt een camera van KlikAanKlikUit?


Altijd zicht op je huis? Dat kan met een beveiligingscamera van KlikAanKlikUit. Je kan hierbij kiezen uit een camera voor binnen of een camera speciaal voor buiten.

  • De binnen camera van KlikAanKlikUit monteer je heel eenvoudig in een kamer, verbind je met je Wifi thuis en klaar! De beelden en opnames kun je terugkijken vanuit de app van KlikAanKlikUit. 

  • De buiten camera van KlikAanKlikUit is spatwaterdicht en kun je met een gerust hart buiten monteren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een stroomaansluitpunt in de buurt of een ethernet kabel LAN verbinding. Geen ethernet, dan verbind je de camera via Wifi. De opnames worden opgeslagen op een intern geheugenkaartje, de beelden kun je terugkijken vanuit de app van KlikAanKlikUit. 

Kies je KlikAanKlikUit camera:


KlikAanKlikUit WIFI IP camera IPCAM-2000 voor binnen

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in je huis als jij er niet bent? Met de Wi-Fi IP-camera van KlikAanKlikUit kun je altijd een oogje in het zeil houden... Meer

Koop dit product voordelig bij bol.com:


KlikAanKlikUit WIFI IP/LAN camera IPCAM-3000 voor buiten

Met deze KlikAanKlikUit beveiligingscamera met nachtzicht voor buiten kun je jouw tuin, auto of garage in de gaten houden. Je kunt live de beelden bekijken op de app. Zo weet je altijd wat er om je huis gebeurt... Meer

Koop dit product voordelig bij bol.com: