KlikAanKlikUit alarmsysteem en beveiliging

KlikAanKlikUit alarmsysteem en beveiliging

Het KlikAanKlikUit alarmsysteem en alle klik aan klik uit beveiliging producten op één pagina

Op deze pagina vind je een overzicht van het KlikAanKlikUit alarmsysteem en alle klik aan klik uit beveiliging producten (type Plus Line) die je kunt aansluiten op het klik aan klik uit beveiligingssysteem. Handig als je op zoek bent naar een veilig en betrouwbaar draadloos alarmsysteem of als je al een klikaanklikuit alarmsysteem hebt en je wilt weten met welke producten je kunt uitbreiden! 

Hoe werkt het alarmsysteem van KlikAanKlikUit?


Met het alarmsysteem van KlikAanKlikUit kun je heel eenvoudig je huis beveiligen. Je begint met het basis set dat beschikbaar is in 2 varianten.

 

  • Een basis set met sirene, deur/raam alarmsensor, bewegingsmelder en een afstandsbediening.
  • Een uitgebreide set met ook het basis set, maar dan uitgebreid met extra sensoren én het Internet Control Station voor ook bediening vanuit een app op je mobiele telefoon.


Alle Klik aan Klik Uit beveiliging producten zijn draadloos, dus het installeren is heel eenvoudig en heb je zo voor elkaar.

Het KlikAanKlikUit beveiligingssysteem kun je naar wens verder uitbreiden met extra sensoren, een extra sirene en zelfs ook met een binnen- of buiten beveiligingscamera.

Kies hier je KlikAanKlikUit alarmsysteem product:


KlikAanKlikUit ALSET-2000 alarmsysteem
basis

Basis set om meerdere ruimtes in je huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers. De meegeleverde sensoren waarschuwen je via de luide sirene als er een deur of raam opent.


KlikAanKlikUit ALSET-2000 alarmsysteem uitgebreid

Met deze complete beveiligingsset bescherm je jouw huis optimaal tegen ongewenste bezoekers. De sensoren zorgen ervoor dat de luide sirene afgaat bij het openen van een deur.


KlikAanKlikUit ICS-2000 Internet Control Station | Ons slimme huis

KlikAanKlikUit Smart bridge

De perfecte oplossing om jouw huis draadloos te beheren en te bewaken met je smartphone of tablet voor ultiem comfort en beveiliging. Bedien vanuit een app of automatisch.


KlikAanKlikUit ALMST-2000 Magneet contactsensor | Ons slimme huis

KlikAanKlikUit ALMST-2000 Magneet contactsensor voor deur of raam

Draadloze magnetische deur-/raamsensor zodat u of uw buren worden gewaarschuwd als er een deur of raam wordt geopend (sirene nodig). Lange batterijduur en indicator.


KlikAanKlikUit Bewegingssensor voor beveiligingssysteem | Ons slimme huis

KlikAanKlikUit Bewegingssensor voor beveiligingssysteem

Draadloze bewegingssensor om jou of je buren te waarschuwen als er beweging wordt gedetecteerd (sirene nodig). Lange batterijduur en indicator voor batterij bijna leeg.


KlikAanKlikUit ALKCT-2000 afstandsbediening | Ons slimme huis

KlikAanKlikUit ALKCT-2000 afstandsbediening voor beveiligingssysteem

Draadloze afstandsbediening om uw alarmsysteem in of uit te schakelen. sirene is benodigd (bijvoorbeeld de ALSIR-2000). 


KlikAanKlikUit IPCAM-2500 WIFI IP camera voor binnen

Geniet van rust en zekerheid met deze KlikAanKlikUit IPCAM-2500. Deze gebruiksvriendelijke IP-camera installeer je snel en gemakkelijk met een wifi-verbinding.


KlikAanKlikUit IPCam 3500 WIFI IP camera voor buiten

Houd zicht en leg beelden vast met deze KlikAanKlikUit IPCAM-3500. Deze beveiligingscamera kan tegen water en levert scherpe beelden in Full-HD.