KlikAanKlikUit Zigbee producten

Alle KlikAanKlikUit Zigbee producten (Premium Line) op een rij

Op deze pagina vind je een overzicht  van alle KlikAanKlikUit Zigbee producten (Premium Line). Voor het bedienen van deze Zigbee producten heb je een hub of bridge nodig, zoals bijv. het ICS-2000 Internet Control Station van KlikAanKlikUit.

Filter deze pagina op:

KlikAanKlikuit ICS-2000 Internet Control Station

  • Hub voor het aansturen van de Zigbee producten van KlikAanKlikUit |  Ook te gebruiken voor KlikAanKlikUit Start Line en Plus Line

De perfecte oplossing om jouw KlikAanKlikUit Zigbee producten draadloos te beheren en te bedienen met je smartphone of tablet voor ultiem comfort.

Nieuw!

KlikAanKlikUit - Slimme Stekker – werkt met Hue - Zigbee 


Maak je verlichting slim! Met deze slimme stopcontactschakelaar bedien je je lamp of apparaat voortaan met je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Daarbij maakt de stekker gebruik van tweewegcommunicatie via Zigbee, zodat jij altijd in de KlikAanKlikUit-app kunt zien of je lamp (of apparaat) aan of uit staat.

Nieuw!

KlikAanKlikUit Draadloze slimme Koolmonoxide melder - ZCO-900


Draadloze koolmonoxidemelder die u waarschuwt door middel van geluid en/of een pushbericht op uw smartphone zodra een gevaarlijke concentratie koolmonoxide wordt gedetecteerd.

ZLED-RGB9 Dimbare Zigbee Led Lamp - White and Color


Deze slimme LED-lamp kun je eenvoudig instellen in de voor jou gewenste kleur. Selecteer een van de 16 miljoen kleuren voor een warme sfeervolle omgeving, of schakel naar koel wit licht voor een sfeer waar je optimale concentratie nodig hebt.

KlikAanKlikUit ZTHS-100 Temperatuur en Luchtvochtigheid sensor - Wit NL


De ZTHS-100 is een compacte sensor die de temperatuur en luchtvochtigheid in huis controleert om zo een schone en gezonde binnenluchtkwaliteit te behouden. Je ontvangt een melding als deze te laag of te hoog zijn, zodat je direct actie kunt ondernemen. Koppel de sensor via de ICS-2000 aan je andere slimme apparaten en je kunt bijvoorbeeld de ventilatie, luchtbevochtiger of verwarming inschakelen bij een door jou aangegeven temperatuur of luchtvochtigheid.

KlikAanKlikUit ZLED-TUNE9 Dimbare Zigbee Led Lamp - White and warm white


Deze slimme dimbare LED-lamp zorgt voor de juiste sfeer op ieder moment, van koud wit licht tot warm wit licht. De lamp heeft een lichtintensiteit van 800 lumen. Selecteer warm wit licht voor een gezellige sfeer of koel wit licht voor optimale concentratie.

KlikAanKlikUit Draadloze rookmelder - ZSDR-850


Deze KlikAanKlikUit rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

Door de rookmelder te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat er rook of brand is gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

KlikAanKlikUit ZLED-RGBG6 Dimbare Zigbee Led Lamp - White and warm white


Maak elke dag kleurrijk met deze draadloos dimbare GU10 LED Spot. Selecteer een van de 16 miljoen kleuren voor een gezellige sfeer of juist koel wit licht voor optimale concentratie tijdens het werken of sporten.

KlikAanKlikUit Draadloze Waterlekkage detector


Waterlek bij je wasmachine, centrale verwarming of op een andere plek met water? Met deze KlikAanKlikUit waterlekkage detector ben je er snel bij. Door de waterlekkage detector te koppelen aan het Internet Control Station van KlikAanKlikUit (los verkrijgbaar) ontvang je een bericht op je mobiel of tablet op het moment dat de sensor water heeft gedetecteerd. Ook kan je de actuele sensor- én batterijstatus bekijken.

KlikAanKlikUit ZLED-TUNEG6 dimbare GU10 LED Spots


KlikAanKlikUit ZLED-TUNEG6 dimbare GU10 LED Spots

Met deze energiezuinige LED-spots creëer je de perfecte sfeer voor elk moment: warm wit licht voor een gezellige sfeer, koud wit licht voor lezen of werken. Het voordeel van deze spotjes is ook dat je deze eenvoudig kunt dimmen van 10 tot 100%.

KlikAanKlikUit ZLED-EC2206 Dimbare Zigbee LED lamp


Met deze slimme dimbare LED-lamp creëer je de juiste sfeer met de warme flame-lichtkleur. De lamp heeft een hoge lichtintensiteit van 470 lumen.

KlikAanKlikUit ZCTS-808 Zigbee Draadloze Smart contactsensor


Bespaar energie door lampen automatisch uit te schakelen als je een kamer verlaat. Deze smartcontactsensor kun je eenvoudig op een deur/raam bevestigen. Je kunt smartfuncties instellen bij deze sensor via de app. Dan heb je wel een ZigBee bridge of ICS 2000 nodig. Zo kun je lampen inschakelen, het alarm laten horen en pushmeldingen naar je smartphone laten verzenden.

KlikAanKlikUit ZYCT-202 Zigbee Afstandsbediening


Deze afstandsbediening met muurbevestiging is ideaal voor het draadloos bedienen van een of meerdere lampen/apparaten. De afstandsbediening is compatibel met Trust Smart Home en andere ZigBee-gecertificeerde systemen. De afstandsbediening heeft een batterij met lange levensduur (batterij meegeleverd).

KlikAanKlikUit ZPIR-8000 Zigbee Draadloze Bewegingssensor


Deze draadloze bewegingssensor is geschikt om lampen en apparaten in of uit te schakelen of te waarschuwen als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt pushmeldingen ontvangen op je smartphone of tablet bij beweging. Je kunt deze bewegingssensor eenvoudig op elke oppervlakte zetten of je kunt deze aan de muur bevestigen.

Informatie

Let op: voor deze Zigbee producten heb je ook het ICS-2000 Internet Control Station nodig. Heb je thuis een brigde van Philips Hue, dan is het ook mogelijk om de Zigbee lampen toe te voegen en te bedienen vanuit de Philips Hue omgeving.