Dashcam GS63H

De dashcam GS63H is de ideale en meest complete dashcam

Een slim huis, een slimme auto, een slimme dashcam. Van het een komt het ander.

Deze slimme dashcam, de GS63H, is slim omdat deze meer doet dan een gewone dashcam. Behalve dat deze dashcam fraaie beelden in 4K kwaliteit maakt, heeft deze ook GPS en zelfs WIFI.

 

Beelden in 4K kwaliteit
Deze dashcam maakt beelden in de op dit moment hoogste resolutie onder de dashcams met een resolutie van 2880 x 2160p. We hadden hiervoor een andere dashcam met Full HD kwaliteit, maar het verschil is significant! Full HD beelden zijn toch blokkerig en niet heel scherp, kentekens kan je bijv. moeilijk lezen. Maar met de dashcam GS63H is het beeld helder, ook met nachtstand. Scherp, kentekens en details zijn goed te zien.

GPS
Tijdens het filmen maakt de dashcam contact met GPS. Hierdoor registreert de dashcam ook waar je rijdt én hoe hard je rijdt. Bij een ongeluk kan informatie over locatie en snelheid essentieel zijn voor een afhandeling door een verzekering.

 

WIFI

Met de WIFI optie kan je de opnames op de dashcam overzetten naar je mobiele telefoon via een lokaal WIFI tussen de dashcam en je mobiel. Dit bespaart je veel gedoe met telkens weer het micro SD kaartje in en uit de dashcam halen. Omdat het een lokaal WIFI betreft is de maximale afstand tussen dashcam en mobiel ongeveer 10 meter. Meer dan genoeg om relaxt vanuit je comfortabele auto stoel de beelden over te zetten naar je mobiel.


HDR
Ook uniek aan deze dashcam is de HDR ondersteuning. HDR zorgt ervoor dat de dashcam super scherpe beelden kan maken, ook bij beweging en bij lagere licht sterkte.

Bekijk onze video over de dashcam GS63H met eigen dag- en nacht beelden: