Stap 4 van een slim huis in 4 stappen

Stap 4: Reinig je huis met een robotstofzuiger

Super! Je hebt nu stap 4 bereikt van het slim maken van je huis! Je hebt nu je lampen, bestaande verlichting en je verwarming slim gemaakt. De volgende stap is het slim reinigen van je woonkamer en/of andere kamers in je huis. Het enige wat je nodig hebt is een slimme, robotstofzuiger!

Wat zijn de voordelen van een robotstofzuiger?

Uiteraard het gemak! Hoe comfortabel is het dat een robotstofzuiger voor jou je huis reinigt. De robotstofzuiger verwijdert stof, vuil van harde vloeren en tapijten. Dankzij de verschillende reiniging modi kun je zelf bepalen hoe de stofzuiger zijn reiniging van je kamer uitvoert. Aan de hand van schoonmaakroutines en handige schema's zorgt de robotstofzuiger ervoor dat je huis op en te top wordt gereinigd. En een slimme robotstofzuiger kun je ook bedienen met je stem, zoals met Google Home en Alexia.

Wat heb je hiervoor nodig?

Bij het kiezen van een slimme robotstofzuiger kun je kiezen uit 2 opties:

Robotstofzuigers zonder een reiniging station

Robotstofzuigers met een reiniging station

Een keuze gemaakt? Gefeliciteerd!
Je hebt stap 4 van jouw slimme huis voltooid!

Goed gedaan! Je hebt nu ook stap 4 voltooid en je huis weer een stukje slimmer gemaakt door je woonkamer en/of andere kamers slim te reinigen.

Ben je klaar voor stap 5?
In stap 5 laten we zien hoe je je huis nog slimmer kunt maken door al je verschillende slimme producten te koppelen aan een centrale smart home hub. Het voordeel van een smart home hub is dat je al je slimme producten kunt bedienen vanuit één app.

Doe mee en ontdek in stap 5 de voordelen en het gemak van een centrale smart home hub!