• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en handleidingen
  • Reviews slimme producten

Stap 4 van een slim huis in 4 stappen

Stap 4: bedien je TV en multimedia met slechts één afstandsbediening

Super! Je hebt nu stap 4 bereikt van het slim maken van je huis! Je hebt nu je lampen, bestaande verlichting en je verwarming slim gemaakt. De volgende stap is het slim bedienen van je TV en multimedia apparatuur. Het enige wat je nodig hebt is een slimme, universele afstandsbediening.

Wat is een slimme universele afstandsbediening?

Met een universele afstandsbediening kun je je TV, mediabox en al je andere thuis entertainment apparatuur comfortabel bedienen met slechts één afstandsbediening, ideaal! Ontdek het gemak en ga ook voor een afstandsbediening waarmee je slechts met één druk op de knop al je apparaten inschakelt die hoort bij de activiteit. Wil je als activiteit TV kijken, dan schakelt de afstandsbediening je TV, mediabox en geluidsreceiver in en zet deze meteen ook op het juiste kanaal, geluidsniveau en instellingen.

 

Een universele afstandsbediening heeft een gigantische database van apparaten, dus op zeker dat jouw apparatuur er tussen zit. Stel eenmalig in welke tv en apparatuur je hebt en je kunt direct gebruik maken van de universele afstandsbediening!

Start je activiteit met één druk op de knop  en elk apparaat wat bij je activiteit hoort wordt ingeschakeld én op de juiste instellingen ingesteld.

Slimme universele afstandsbediening met hub

Sommige universele afstandsbedieningen bevatten ook een hub. Wij van Ons slimme huis adviseren om te kiezen voor een afstandsbediening met hub.

Dankzij de hub krijg je er eindeloos veel mogelijkheden bij.

Zoals het met de afstandsbediening kunnen bedienen van je andere smart home producten, je smart phone gebruiken als extra afstandsbediening én je hoeft je afstandsbediening niet meer te richten op je tv of apparatuur. Verstop je apparatuur achter een kastje of bedien je radiotuner binnen vanuit je loungebank in de tuin. Het is allemaal mogelijk!

Wat heb je nodig voor het slim bedienen van je televisie en multimedia?

Kies je voor eenvoud of ga je voor het maximale? Een universele afstandsbediening heb je in een basis variant, waarmee je op een eenvoudige manier je tv en al je thuis entertainment apparatuur kunt bedienen met slechts één afstandsbediening. Maar wil je echt een slimme universele afstandsbediening waarmee je ook je andere smart home producten thuis kunt bedienen? Ga dan voor een slimme universele afstandsbediening met hub. Dankzij de hub kun je gebruik maken van heel veel slimme toepassingen en zelfs je mobiele telefoon wordt een afstandsbediening. Hoe ideaal is dat!

Universele afstandsbediening

Combineer tot 8 afstandsbedieningen in 1. Bedien uw tv, kabel of satellietontvanger, DVR, Blu-ray™-speler, geluidssysteem en meer. 

Druk op de knop Watch TV om uw tv, kabel- of satellietontvanger en meer in te schakelen. Elk apparaat wordt ingeschakeld en is direct goed ingesteld.

Universele afstandsbediening met hub

De Logitech Harmony Elite is het beste van alles wat universele afstandsbedieningen te bieden heeft. Het is de krachtigste, intuïtiefste Harmony-afstandsbediening en geschikt voor de bediening van maximaal 15 apparaten en naadloze controle over jouw entertainment - en over jouw huis.

Een keuze gemaakt? Gefeliciteerd!
Je hebt stap 4 van jouw slimme huis voltooid!

Goed gedaan! Je hebt nu ook stap 4 voltooid en je huis weer een stukje slimmer gemaakt door ook je televisie en multimedia apparatuur slim te bedienen en aan te sturen met een universele afstandsbediening.