Home » Smart home advies » Smart home lampen » Smart home GU10 led lampen

Ben je op zoek naar de beste smart home GU10 LED lampen voor je huis? Ons advies is om een starterspakket GU10 slimme LED lampen van het merk Philips Hue te kopen.

Met de smart home GU10 LED lampen van Philips Hue haal je de beste smart home lampen in huis en kan je heel eenvoudig drie spotjes met GU10 fitting slim maken en slim bedienen vanuit een app. Ons advies is dan ook om dit starterspakket van Philips Hue te kopen, een echte aanrader voor je huis!

Kies je lamp:

Philips Hue White and Color Ambiance - Starterspakket - GU10 fitting lampen


De nieuwste generatie Hue kleur starterkit is uit! Nu inclusief dimmer switch (slimme draadloze schakelaar). Ontdek de intense en rijke lichtbeleving van de vernieuwde Hue white en color ambiance starterkit. Met de bridge, 3 spots en de draadloze schakelaar haal je direct het ultieme lichteffect in huis. Ga aan de slag met 16 miljoen kleuren en laat jouw verbeelding stralen. Ervaar de oneindige mogelijkheden van Hue en de meeslepende effecten op je muziek, tv en games. Bedien het licht via je smartphone of tablet of de meegeleverde draadloze schakelaar.


Of koop deze set bij Coolblue voor € 169,95


Of koop deze set bij Wehkamp voor € 185,99


Bekijk hier de installatie video:

Wat vinden wij van de lampen van Philips Hue?

'Dat we fan zijn van de Philips Hue verlichting kunnen we niet onder stoelen of banken steken gezien dat we de hele beneden verdieping hebben voorzien van Philips Hue verlichting. De Hue verlichting creëert prachtige verlichting en is met de Hue kleur lampen in elk kleur in te stellen. Van normaal warm licht tot een bijzondere eigen kleur voorkeur. De Hue app is eenvoudig en werkt heel intuïtief.'

Tip van onze website!