Home » Smart home advies » Slimme thermostaat » Verwarming radiatorknop

Ben je op zoek naar een slimme radiatorknop bijvoorbeeld als je stadsverwarming thuis hebt? Ons advies is om de smart home radiatorknop van het merk Tado te kopen.

Met een slimme radiatorknop van Tado kan je heel eenvoudig je huidige radiatorknop van je verwarming vervangen, slim maken en je verwarming bedienen vanuit een app. Oftewel veel gemak, bijvoorbeeld als je stadsverwarming hebt en wat ook nog eens zorgt voor een besparing op je energierekening. De installatie is heel eenvoudig. Ons advies is dan ook om een smart home radiatorknop van het merk Tado te kopen.

Kies je verwarming:

Tado slimme radiatorknop - starterspakket - 


  • deze slimme radiatorknop vervangt je huidige radiatorknop van je verwarming

Dit starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om te starten met je verwarming slim te maken en vervangt een aanwezige radiatorknop van je thermostaatkraan verwarming in het geval je geen eigen CV met een wand thermostaat hebt. Maar als je bijvoorbeeld gebruik maakt van stadverwarming.
Intelligente verwarmingsaansturing, werkt met Google Assistant, Alexa, Apple Homekit, IFTTT.
Slimmer verwarmen voor meer comfort en eenvoudige besparingen: tado° is jouw Klimaatassistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken. De Klimaatassistent zorgt voor jouw comfort en besparingen thuis. Krijg eenvoudig toegang en controle over je verwarmingssysteem via de tado°-app, wanneer en waar je maar wilt. Dankzij de unieke vaardigheden van de Klimaatassistent kun je tot 31% besparen op jouw verwarmingsrekening en een gezonder klimaat bereiken thuis.


Of koop deze set bij coolblue voor € 119,99


Of koop deze set bij wehkamp voor € 119,99

 Tado slimme radiatorknop - uitbreiding -


  • met deze losse slimme radiatorknop kan je nog een radiator in je huis slim maken

Met deze Tado uitbreiding set kan je één extra radiatorknop slim maken in je huis.  Let op! Dit is een uitbreiding set. Om van deze set gebruik te kunnen maken heb je het Tado slimme radiatorknop - starterspakket nodig. De Slimme Tado Radiatorknop stuurt je radiatoren aan op basis van je locatie: hij verwarmt je kamers op tijd terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent. Als je al een Slimme Radiatorknop - Starterskit of een Slimme Thermostaat - Starterskit (V3/V3+) met Internetbridge hebt, kan je hieraan zoveel Slimme Radiatorknoppen als je wilt toevoegen - afhankelijk van hoeveel verwarmingszones je apart wenst aan te sturen.


Koop deze set bij coolblue voor € 79,00

Setje van 4 Tado slimme radiatorknoppen - uitbreiding -


  • met deze set slimme radiatorknoppen kan je in één keer nog 4 radiatoren in je huis slim maken

Met deze Tado uitbreiding set kan je één 4 extra radiatorknoppen slim maken in je huis.  Let op! Dit is een uitbreiding set. Om van deze set gebruik te kunnen maken heb je het Tado slimme radiatorknop - starterspakket nodig. De Slimme Tado Radiatorknop stuurt je radiatoren aan op basis van je locatie: hij verwarmt je kamers op tijd terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent. Als je al een Slimme Radiatorknop - Starterskit of een Slimme Thermostaat - Starterskit (V3/V3+) met Internetbridge hebt, kan je hieraan zoveel Slimme Radiatorknoppen als je wilt toevoegen - afhankelijk van hoeveel verwarmingszones je apart wenst aan te sturen.


Of koop deze set bij coolblue voor € 279,00 

Tip van onze website!