• Gratis advies!
  • Voorbeeld smart home
  • Uitleg en tips
  • Review slimme producten

KlikAanKlikUit ACC2-20R draadloze dimmers

KlikAanKlikUit ACC2-20R draadloze stopcontact dimmers

  • Voor binnen | bedien 2 lampen met de meegeleverde afstandsbediening  | met dimmer functie | Uit te breiden tot 16 lampen

De ACC-250R compacte stopcontact dimmer set is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Plaats deze 2 compacte stopcontactdimmers in bestaande stopcontacten, steek de lampen erin en je kunt jouw dimbare verlichting dimmen vanuit je bankstel!

De perfecte setting


Met deze stopcontactdimmers kun je LED-verlichting tot 50 watt, en gloeilampen en halogeenverlichting tot 250 watt draadloos dimmen. Dimbare verlichting van goede kwaliteit is aanbevolen voor een juiste werking zonder flikkeren: je kunt nu genieten van prachtige verlichting in jouw huis.

Aansluiten en bedienen


Je kunt deze ontvangers draadloos bedienen door ze te combineren met de inbegrepen afstandsbediening. Je hebt veel mogelijkheden, aangezien de schakelaars op maar liefst 32 zenders kunnen worden aangesloten. Sluit ze aan op een draadloze wandschakelaar of een deur- of bewegingssenso. Deze set geeft je de mogelijkheid om jouw huis intelligent te maken.

Bediening via App


Op zoek naar nog meer mogelijkheden? Verbind de compacte dimmerschakelaars met de gratis KlikAanKlikUit-app met behulp van het ICS-2000 Internet Control Station en je kunt jouw verlichting dimmen via je telefoon of tablet, waar in de wereld jij je ook bevindt: je hebt de afstandsbediening van de dimmer in jouw broekzak!

Slim en veilig ontwerp


Dankzij de kinderbeveiliging kunnen de schakelaars veilig worden gebruikt in een huis waar kinderen aanwezig zijn. Je kunt deze schakelaars ook handmatig bedienen: schakel de lampen in en uit door op de aan-uitknop op de behuizing te drukken. Dankzij het draadloze bereik van 30 meter binnenshuis kan de schakelaar overal in huis worden gebruikt. Geniet van het comfort van draadloos dimmen!