• Gratis advies!
  • Jouw voorbeeld smart home
  • Uitleg en tips
  • Reviews slimme producten

Advertentie

 Sint 2020 Sint 2020

Advies slimme rookmelder kopen

Ons advies voor een brandveilig huis is om een slimme rookmelder te kopen.

Een slimme rookmelder waarschuwt je niet alleen met een luid alarmsignaal bij brand of rook, maar geeft ook een waarschuwing op je mobiele telefoon. Wel zo veilig als je niet thuis bent. Ons advies is gratis en toont welke slimme rookmelder je kunt kopen.

Heb je hulp nodig bij je keuze, geen probleem! Met een paar eenvoudige keuzehulp vragen helpen we je graag bij het kiezen van jouw ideale rookmelder!

Keuzehulp slimme rookmelder


Wil je een rookmelder op netvoeding of op batterijvoeding?

Een rookmelder op netvoeding heeft als voordeel dat je weet dat de rookmelder altijd aanstaat en je hoeft geen batterijen te vervangen

Een rookmelder op batterijvoeding heeft als voordeel dat je deze overal kunt plaatsen. Ook op plaatsen waar je geen stroom aansluitpunt hebt.


Hoe werkt een slimme rookmelder?

Een slimme rookmelder is betrouwbaar en zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm. Gecombineerd met een waarschuwingsgeluid bij een bijna lege batterij, zorgt ervoor dat jouw huis altijd goed beveiligd is.

De installatie van een slimme rookmelder is eenvoudig. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig. Een kwestie van uitpakken, monteren en klaar!

De KlikAanKlikUit ZSDR-850 draadloze rookmelder

Alsjeblieft, ons advies!


Slimme rookmelders

Met een slimme rookmelder ben je er op tijd bij als er rook of brand wordt gedetecteerd. Ook als je niet thuis bent.

Gevonden resultaten: 3

KlikAanKlikUit ZSDR-850 draadloze rookmelder - Batterij voeding


Deze KlikAanKlikUit rookmelder is een slimme rookdetector. Het intelligente, foto-elektrisch ontwerp zorgt voor een foutloze werking met de laagste kans op vals alarm.


33,99 euro**

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder - Batterij voeding


De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide.


119,00 euro**

Google Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder - Bedraad - 230 V


De 2e generatie Nest Protect is volledig opnieuw ontworpen. Deze slimme rook- & CO-melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur, en naar koolmonoxide. .


119,00 euro**

Informatie


** De getoonde prijzen van bol.com zijn actuele prijzen. De getoonde prijzen van Coolblue zijn gepeild op 14-01-2021 en kunnen tussentijds wijzigen.